5-S Webgids
Aanbiedingen

3x leuke dessins damesmode in 2021

3x leuke dessins damesmode in 2021

Bloemen, strepen of ruitjes.. welke prints hangen er in jouw kledingkast? Elk seizoen zijn er weer nieuwe modetrends, zo ook dit zomerseizoen. Als je geen liefhebber bent van prints, kun je deze trends beter overslaan. Maar als je wel fan bent van prints wil je er vast meer over weten. In deze blog delen we de dessins die deze zomer helemaal on trend zijn. Zo weet je precies naar welke motieven en stofjes je kunt kijken als je gaat shoppen voor nieuwe zomeritems. Lees je mee? 

Damesmode met bloemenprints 

Ultra vrouwelijk én vrolijk: bloemenprints. Deze zomer mogen kledingstukken met bloemenprints niet ontbreken aan jouw garderobe. Dit voorjaar speelt de bloemenprint een belangrijke rol. Zo kan je kiezen uit stijlvolle vintageprints met grote of kleine bloemen. Zachte pastelkleuren en lichte bruintinten op een beige of witte ondergrond geven je een zomers gevoel. Hiermee voel je je licht en luchtig als je gezellig neerstrijkt op een terrasje. 

Damesmode met monogram-dessins

Een trend die we veel zien zijn monogram prints. Een welbekende monogram print is toch wel de LV print van Louis Vuitton. Denk hierbij aan de befaamde koffers in LV- monogram print. Sommige vinden deze trend maar niks, te opzichtig. Maar het lijkt erop dat het een comeback heeft gemaakt. Je kunt tassen, schoenen en kledingstukken vinden in monogram prints. Onze tip; combineer een item met monogram print met een basic kleur. Hierdoor houd je je outfit rustig en leg je de focus op het item met monogram print. Ben jij fan?

Damesmode met strepen en zwart-wit geblokte prints

Het is een klassieker, de betronse streep. Wit-blauw strepen zijn tijdloos en blijft onverminderd populair. Wat nieuw is, is dat je de strepen nu ook in felle kleuren tegenkomt. Leuk als je van een sportieve en frisse stijl houdt en niet bang bent om op te vallen met heldere contrastkleuren. 

Ook de liefhebbers van zwart-witte dessins kunnen dit seizoen hun hart ophalen. Zoek je een witte top met zwarte stippen, een zwart-wit geruite broek of een trendy schaakbordpatroon? Je vindt deze trendy dessins bij Nummerzestien.eu. Met een paar nieuwe items zorg je ervoor dat je kledingkast weer snel summerproof is. Ga een topzomer tegemoet met jouw favoriete print, welk is jouw favoriet?

https://www.nummerzestien.eu/

Gerelateerde artikelen

Een prachtige reis door Griekenland

Je bedrijf meer onder de aandacht brengen

Kenmerken van HSP