5-S Webgids
Aanbiedingen

Een afdekzeil houdt je zwembad schoon

Een afdekzeil houdt je zwembad schoon

De zomers in Nederland worden steeds warmer, daardoor is het heerlijk om zo nu en dan even af te koelen. Dit kan aan de hand van airco, maar bijvoorbeeld ook door een frisse duik te nemen in je eigen zwembad. Een zwembad is dan ook geweldig om in de achtertuin te hebben, je kan er ochtenden baantjes in trekken en in de middag heerlijk genieten met een goed boek. Maar een zwembad heeft helaas ook veel onderhoud nodig. Denk aan het vuil wat in het zwembad kan komen. Gelukkig is dit redelijk te voorkomen met een afdekzeil.

Een afdekzeil bij Nettenshop

Het hoeft maar een dag te waaien en het zwembad kan alweer vol liggen met beestjes, takjes en bladeren. Maar het is al helemaal erg als er een half jaar geen gebruik van is gemaakt. Dan is het voor het zwemseizoen begint nodig om het zwembad weer schoon te maken en eventueel op te warmen. Dit onderhoud kost minder tijd als je gebruik maakt van een afdekzeil zwembad. Een afdekzeil houdt namelijk al het vuil tegen, waardoor je alleen nog de bodem hoeft schoon te maken, maar niet van alles uit het water hoeft te halen. Tijdens het zwemseizoen kunt je het afdekzeil ook gebruiken om de temperatuur op peil te houden. Een win-win situatie.

Een afdekzeil kan je voor meerdere doeleinden gebruiken

Een afdekzeil is een zeil die je niet alleen voor een zwembad hoeft te gebruiken. Een afdekzeil is een stuk stof waarmee je goederen als aanhangers kunt afdekken, maar ook tuinmeubels en dus zwembaden. De afdekzeilen fungeren als windbreker, houden vuil tegen en zijn waterafstotend. Met behulp van verschillende bevestigingsmaterialen, kun je het afdekzeil bevestigen. De bevestiging kan per functie anders zijn, omdat het bij de een iets op de plaats moet houden en bij de ander puur voor schaduw bijvoorbeeld moet zorgen.Wil je graag meer weten over een afdekzeil? Of weet je niet goed welk formaat je het beste kunt aanschaffen? Neem dan gerust een kijkje op de website van Nettenshop. Deze partij heeft aan ruim assortiment aan afdekzeilen, waardoor de maat die jij nodig hebt er zeker tussen zit. Als je een vraag hebt, beantwoorden de specialisten van Nettenshop heb graag!

 

https://www.nettenshop.nl

Gerelateerde artikelen

Depressieve klachten? Let dan goed op!

Container huren? Bereid je goed voor met deze tips!

Doet de politiek genoeg aan verbetering van het klimaat?