5-S Webgids
Dienstverlening

Acrylaat naamplaten bestel je bij De Naambordensite

Wil jij een naamplaat bestellen die gemaakt is van acrylaat? Hiervoor kan je terecht bij De Naambordensite. Dit sterke kunststof naambord wordt ook wel een plexiglas naambord of perspex naambord genoemd. Acrylaat kent meerdere positieve kenmerken, waardoor dit materiaal zeer geschikt is voor een naambord. Het materiaal is heel erg licht maar ondanks zijn lichte gewicht is het wel ijzersterk. Daarbij is acrylaat ook nog eens UV bestendig, dat het kleurbehoud van het naambord zeer ten goede komt. Ook andere weersinvloeden, waaronder regen, hebben geen nadelig effect op het materiaal.

Een acrylaat naambord is van zichzelf doorzichtig en helder. Je kunt ervoor kiezen om dit zo te laten maar je kan tegenwoordig ook voor een gekleurd acrylaat naambord gaan. Onze acrylaat naamborden zijn verkrijgbaar in tal van verschillende afmetingen. Ook qua vorm kan je alle kanten op. Vierkant, rechthoekig, rond, ovaal, vierkant met een rondje, rechthoekig met ovaal, vierkant met driehoek, driehoek met een rondje, het kan echt allemaal!

De tekst wordt in de naamborden gegraveerd, de letters worden vervolgens gelakt in de kleur van jouw keuze. Het lettertype mag je ook zelf bepalen.  

Een elegante naamplaat van messing

Een andere leuke zijn onze messing naamplaatjes. Messing is een mengsel gemaakt van koper en zink. Vanwege zijn kleur wordt messing ook wel geelkoper genoemd. Ook messing is een zeer sterk en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Om de tekst in het messing naamplaatje te krijgen wordt deze eerst gegraveerd en daarna zwart geverfd. Het bordje is nu nog niet helemaal klaar. Als laatste wordt er namelijk nog een laklaag aan het messing naambord gegeven die ervoor zorgt dat het bordje uitermate goed beschermd is.

Zoek je een naambord dat een metaalachtig uiterlijk heeft maar vind je een messing naambord net even te prijzig? Kijk dan eens bij onze categorie ‘metal look naamborden’ en zie of hier iets voor je tussen zit. Vanaf €11,95 scoor je hier al een leuk bordje.

Welk naambord jij ook gaat kiezen, wij zien je bestelling graag tegemoet en gaan direct voor je aan de slag.

https://www.denaambordensite.nl/

Gerelateerde artikelen

De inhoud van een BHV Cursus

Betonnen aanrechtbladen met mooi design

Wasmachine reparatie Gouda