5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

APP Nederlad V.O.F lamellenafdekkingen

APP nederland V.O.F   is een  bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het installeren van Zwembadlamellen. APP staat voor A Perfect Pool, je kan hier niet alleen terecht voor lamelleafdekkingen, ja kan hier terecht voor alles omtrent wellness producten. Indien u zwembadlamellen wil bestellen  kan u het bedrijf contacteren via e-mail, per fax, per telefoon  en u kan natuurlijk  ook langsgaan in de fysieke winkel op het product te kopen. Om het persoonlijk te kopen is misschien de beste oplossingen dan ziet u de producten ook en kan u ook extra informatie vragen indien nodig.  

A Perfect Pool  is bedrijf dat wellness relevante producten aanbieden,  voorbeelden van producten die zij aanbieden zijn  zwembaden, spa’s, sauna ’s en natuurlijk hetgene waar ze zich in gespecifieerd hebben, lamellen afdekking.  Het is aan te raden om naar de fysieke winkel  te gaan waar   ze een showroom voor verschillende zwembadartikelen waarbij ze ook een groot magazijn bezitten waardoor  voorraad hebben waardoor ze, in de meeste gevallen, u direct kunnen helpen waardoor u niet of weinig moet wachten. 

Dit gaat dan niet over de grote artikelen  maar  voor de kleine veel aangekochte producten zoals:

–          Zwembadpompen

–          Zwembadtrappen

–          Bodemzuigers

–          ….

 

Ook hebben ze een uitgebreid aanbod qua   lamellen , ze hebben verschillende stalen die je kan voelen  zodat je kan kiezen wat voor jou de beste  bedekking is. Ook kan de verkoper altijd bijstaan indien je hier vragen over hebt.

 

In 2002 is  A Perfect Pool gestart met lamellen afdekking voor zwembaden te gaan investeren.  Dat ze op 10 jaar tijd zo een groot marktaandeel en zo een grote bekendheid in deze markt  zo snel vergaard zouden kunnen hebben hadden ze nooit gedacht.   Door hun expertise die zo doorheen 10 jaar vergaard hebben kunnen ze nu garanderen dat ze de beste service en kwaliteit kunnen garanderen.

http://www.lamellenafdekkingen.nl/