5-S Webgids
Aanbiedingen

Bierglazen bedrukken voor je studentenvereniging?

Voor ons als studentenvereniging is het nieuwe seizoen weer van start gegaan. Met het nieuwe studiejaar zijn er weer veel nieuwe studenten begonnen die natuurlijk (terecht) hoge verwachtingen hebben van de vereniging. 

Als studentenvereniging willen we natuurlijk goed voor de dag komen en één van de taken bij het nieuwe seizoen is altijd om de voorraad bierglazen weer op niveau te brengen.
Dit is iets wat regelmatig terugkomt want op de een of andere manier zijn de glazen geliefd en “verdwijnen” er met regelmaat bierglazen tijdens onze gezellige avonden.

Op zoek naar bierglazen met bedrukking

Omdat dit regelmatig voorkomt zijn wij op zoek gegaan naar een leverancier die onze bierglazen met bedrukking kon geven. Hierbij is het belangrijk dat we voor een vriendelijke prijs (want studenten) toch een product van hoogwaardige kwaliteit (want intensief gebruik) konden bestellen.

Na wat zoeken en vergelijken kwamen we de website van Riké Group tegen. Het bedrijf kwam betrouwbaar over, maar we wilden natuurlijk wel zekerheid. Daarom hebben we eerst een offerte opgevraagd en gekeken naar de reviews om zeker te weten dat we niet voor verrassingen kwamen te staan. Bij de offerte konden we gelijk een digitaal voorbeeld krijgen zodat we ook alvast een goed beeld kregen van het uiteindelijk resultaat.
Dit gaf ons voldoende vertrouwen om de bestelling te plaatsen.

Bierglazen & speciaalbierglazen

Het werd voor ons nog interessanter toen we gingen mixen. Omdat we ook regelmatig speciaalbieravonden houden wilden we van diverse glazen een kleiner aantal hebben. Bij een andere aanbieder betaalden we voor elk nieuw glas extra voor het opstarten, maar Riké gaf gelijk aan dat we dit niet bij elk glas betaalden omdat we hetzelfde logo gebruikten. Dus we konden naar hartenlust combineren zonder dat de prijs enorm zou stijgen.

Schade tijdens transport

Ging dan alles perfect? Nee helaas niet. Tijdens het transport waren er twee bedrukte bierglazen gebroken. Dit hebben we direct gemeld bij Riké en binnen een uur waren de gebroken glazen gecrediteerd. Dit zorgde er samen met de goede begeleiding tijdens het aankoopproces voor dat we Riké nu opgenomen hebben in onze vaste-leveranciers-lijst. Bij herhaalbestellingen gaan we dus zeker weer hier bestellen.

Wil jij ook bierglazen bedrukken?

Zit jij nou ook in het bestuur van een studentenvereniging of bij een andere gezellig club en ben je op zoek naar nieuwe bierglazen? Dan zou ik zeker eens kijken bij het onderdeel glazen bedrukken op de website. En als je de glazen binnen hebt, laat je het even weten? Dan drinken we er samen 1 op.

Alvast een gezellig studiejaar!

 

https://www.rikegroup.com

Gerelateerde artikelen

PVC click vloeren voor in de woonkamer

TW Steel horlogeband van leer

Geef een sieraad cadeau!