5-S Webgids
Image default
Aanbiedingen

Roto Tweewielers, de grootste in Deventer en omgeving

Doet jouw fiets het niet meer zo goed als in het begin? Is er een groot onderdeel van de fiets kapot? Dan is het misschien tijd voor een nieuwe. Woon je in omgeving Deventer en wil je niet stad en land afreizen op zoek naar een nieuwe fiets? Dan is Roto Tweewielers een goede optie voor jou. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn zij de grootste fietsenwinkel in Deventer en omgeving. Waarom het de moeite waard is om een kijkje te komen nemen? Lees snel veder en kom erachter!

 

Service 

Bij Roto Tweewielers mag je als klant iets extra’s verwachten. Wil je een nieuwe tweewieler kopen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel en laat je adviseren. De professionals nemen alle tijd die je nodig hebt om je zo goed mogelijk te helpen. Een uitgebreid proefritje mag natuurlijk niet ontbreken, want je moet natuurlijk een goede keuze maken. Om zolang mogelijk plezier te beleven van jouw tweewieler staan de medewerkers in de werkplaats klaar om onderhoudsbeurten uit te voeren. Wanneer jouw fiets onder handen wordt genomen, krijgt je altijd inzicht in de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent! 

 

Nieuwe trends en ontwikkelingen

Naast de uitgebreide service vinden de medewerkers van Roto Tweewielers het belangrijk om mee te gaan met de tijd en voorop te lopen in de branche. De nieuwste trends en ontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden. Op deze manier heb je keuze uit de meest nieuwe modellen. Er staat bijvoorbeeld een grote collectie aan elektrische scooters en de nieuwste elektrische fietsen. 

 

Het aanbod

Met een oppervlakte van 1000 m² heeft Roto Tweewielers een enorm aanbod. De collectie bestaat uit: fietsen, scooters, E-bikes, fietsendragers en tweedehands fietsen. Naast de tweedehandsfietsen bieden ze alle bekende A-merken op fiets-en scootergebied aan. 

 

Roto Tweewielers helpt je graag

Persoonlijk contact is iets wat de medewerkers van Roto tweewielers erg belangrijk vinden. Op deze manier word je het beste geadviseerd. Wil je je vast oriënteren en ben je benieuwd wat het aanbod is van Roto? Neem dan een kijkje op de website! Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in op de website. 

 

https://www.rototweewielers.nl/