5-S Webgids
Image default
Auto’s en Motoren

BMW 3-serie

{{external image}}

 

De BMW 3-serie  is er al vanaf het jaar 1975. Tot de 3-serie behoorden destijds  de 316, de 318, de 320, de 320i en later nog de 323i. De  BMW 3-serie via Bovag kopen is verstandig. Dan weet je namelijk zeker dat je een betrouwbare gebruikte BMW 3-serie koopt. Want nog steeds heeft de BMW 3-serie niets aan kracht ingeboet en is het een icoon op de weg. De BMW 3-serie heeft stevige concurrentie met de Audi A4 en de Mercedes Benz C-klasse. Desondanks bleef de Duitse auto met gemak overeind en is het nog steeds een zeer populaire auto.

BMW 3-serie alweer toe aan de zesde generatie

Ondertussen is de BWW 3-serie alweer toe aan de zesde generatie met de F30 als uithangbord. Nog steeds is het een echte BMW, met de typische BMW kenmerken. De nieuwste generatie is er in de Sedan, Touring en Gran Turismo versie. Ten opzichte van de vijfde generatie is de BMW 3-serie weer iets mooier geworden met een wat langere wielbasis bijvoorbeeld. De 3-serie is vanaf de start in 1975 een hit gebleken. En een hit is het nog steeds.

Sleepdienst Rotterdam je betaalt gewoon aan de monteur

Maar: zelfs met een goed onderhouden BMW 3-serie kun je zomaar met pech te maken krijgen. In dat kader is het goed te weten dat je RoadGuards in kunt schakelen. Dit is een collectief van 800 monteurs. Ze zijn via een app bereikbaar en pogen steeds binnen het half uur bij je te zijn. Een abonnement of verzekering om gebruik te kunnen maken van sleepdienst Rotterdam is dan helemaal niet nodig. Je betaalt gewoon aan de monteur die je uit de brand helpt. Raak dus niet in paniek als de BMW 3-serie je aan de kant van de weg laat staan. Road Guards helpt je namelijk snel uit de figuurlijke brand.