5-S Webgids
Image default
Eten en drinken

Brievenbustaart bestellen

Brievenbusbanket.nl

Bestel ambachtelijk gebak van brievenbusbanket.nl

Gebak bestellen was nog nooit zo makkelijk.

U kunt bij brievenbusbanket een overheerlijke brievenbustaart bestellen dat door de brievenbus wordt geleverd. U kunt kiezen uit verschillende soorten gebak.

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Kaneel Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Chocolade Banket

Ook kunt u de soorten gebak combineren, dit betekend dat u verschillende soorten ambachtelijk gebak kan laten bezorgen in hetzelfde doosje dat door de brievenbus past.

We hebben ons gebak zó ontworpen dat het in brievenbusdoosjes past, na veel passen en meten zijn we onwijs trots op het eindresultaat.

Thuiswerken

In deze vreemde tijden is een groot deel van Nederland thuis aan het werk. Vaak zijn hierdoor de vergaderingen en meetingen waarbij normaal een heerlijk stuk ambachtelijk gebak wordt genutigd allemaal online.

Bij brievenbusbanket hebben we hier een ideale oplossing voor, we leveren de brievenbustaart door de brievenbus zodat het hele team online het gebak kan nuttigen en het moraal hoog blijft.

Voor de vele mogelijkheden kunt u contact opnemen met de klantenservice van brievenbusbanket.

Kerst Cadeau

Ook kerst wordt dit jaar waarschijnlijk anders dan normaal. Hier hebben we speciaal een overheerlijk ambachtelijk kerst gebak voor ontwikkeld die we gratis verzenden door heel Nederland. Ook kunt u deze brievenbustaart bestellen voor 23:59 en de dag erna laten afleveren.

Ons kerst gebak zal zeer binnenkort op onze website te vinden zijn in meerdere varianten en combinaties met onze reguliere producten.

Het enige wat nog rest is dat u uw favoriete gebak uit kiest en door navigeert naar de check-out, hier voegt u een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger en wij verzorgen de rest.

https://www.brievenbusbanket.nl/