5-S Webgids
Image default
Onderwijs

Coach in de omgeving van Nijmegen om effectiever functioneren

Ben je op zoek naar een coach in de buurt van Nijmegen die jou kan helpen met effectiever functioneren op de werkvloer? Daarvoor kun je terecht bij MD-act. Dit adviesbureau heeft zich gespecialiseerd op het gebied van mens en werk en biedt trainingen, assessments en persoonlijke coaching aan. Je bent bij MD-act dan ook welkom met al jouw vragen die relateren aan het functioneren in je werkzaamheden. Zo kun je door een coach in de buurt van Nijmegen begeleid worden bij het ontwikkelen van bepaalde competenties of werken aan bijvoorbeeld je communicatieve vaardigheden. Ook voor het vergroten van je zelfvertrouwen en het werken aan een bredere persoonlijke ontwikkeling kun je coaching op maat ontvangen.

Hoe ziet het coachingstraject eruit?

Wat mag je verwachten van MD-act en hoe ziet het traject eruit wanneer je de hulp inschakelt van een coach in de omgeving van Nijmegen? Allereerst zal er een intakegesprek plaats vinden. Dit gesprek is bedoeld om inzicht te krijgen in jouw vraag en is geheel vrijblijvend. Kies je ervoor om op basis van dit gesprek te starten aan het coachingstraject dan zijn jouw vragen en voorbeelden uit de praktijk een leidraad in de sessies. Bij de begeleiding kunnen verschillende methodes worden ingezet zoals bijvoorbeeld de Rationele en Emotieve Therapie (RET) en Voice Dialogue. Ieder traject wordt altijd afgerond met een eindevaluatie waarin de resultaten besproken worden, maar er ook aandacht is voor hetgeen jou kan helpen bij het vasthouden van de ingezette ontwikkeling.

Voor wie is coaching bedoeld?

MD-act zet zich in om het functioneren van mensen en organisaties te verbeteren. Specifiek op het gebeid van coaching heeft MD-act al geruim 25 jaar ervaring en meer dan 2.000 mensen van coaching kunnen voorzien. Je kunt terecht als medewerker maar ook als directeur. Of je nu je zelfvertrouwen wilt vergroten, specifieke competenties wilt ontwikkelen, de omgang met je collega’s wilt verbeteren of je effectiviteit op de werkvloer wilt vergroten, een coach in de buurt van Nijmegen zet zich graag in om jou bij je persoonlijke doelstellingen professioneel te begeleiden. 

https://md-act.nl