5-S Webgids
Image default
Dieren

Dierenverzekering voor jouw hond of kat afsluiten

Een verzekering voor je huisdier kan ontzettend belangrijk zijn. Als je een hond of kat hebt, dan kun je je huisdier eenvoudig verzekeren. Dit is verstandig, omdat je dan niet voor onaangename verrassingen komt te staan qua kosten. Met een verzekering worden veel van de behandelingen voor jouw kat of hond voor een groot deel vergoedt door de verzekeraar. De dieren verzekering bevat een uitgebreide basisdekking en daardoor is je hond of kat voor vele behandelingen automatisch verzekerd. Je hebt de optie om je hond of kat ook nog aanvullend te verzekeren.

Een verzekering voor je hond of kat geen overbodige luxe

Wanneer je een verzekering afsluit voor je hond of kat, wil je natuurlijk graag een verzekering die past bij jouw huisdier. Naast de uitgebreide basisdekking, kan jouw hond of kat ook aanvullend worden verzekerd. Je bent wat betreft de basisbehandelingen flexibel om de hoogte van het bedrag te kiezen dat de verzekering voor jou vergoedt. Dit bedrag verschilt tussen de 50%, 70% of 80% van het bedrag wat op de factuur terug te vinden is. Daarnaast heb je ook de keuze om je eigen risico te bepalen, waarbij je kunt kiezen uit 0 euro, 50 euro, 100 euro of 150 euro. Deze flexibiliteit maakt het voor jou als eigenaar mogelijk om zelf een verzekering samen te stellen die optimaal past bij jouw hond of kat. Zo weet je zeker dat jouw huisdier goed verzekerd is.

Jij bepaalt wat het beste bij jouw huisdier past

Het Basispakket, het Pluspakket en het Toppakket behoren tot de keuzemogelijkheden. Deze pakketten verschillen van elkaar en ook is de maximale vergoeding per jaar in elk pakket verschillend. Kijk daarom goed naar welk pakket het beste bij jouw hond of kat past, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Hierbij kan het zeker de moeite waard zijn om ook de aanvullende verzekeringen te bekijken. Maak een bewuste keuze voor jouw huisdier zodat jullie samen zorgeloos kunnen genieten.

https://www.vergelijkdierenverzekering.nl/