5-S Webgids
Image default
Onderwijs

Commercieel medewerker buitendienst worden bij Fabius

De werkzaamheden buitendienst zijn afwisselend en vragen behoorlijk wat van een commercieel medewerker buitendienst. Daardoor moet je over veel kennis beschikken voor je aan het werk kunt. Je moet bijvoorbeeld klantvriendelijk zijn en snel inzicht kunnen krijgen in de wensen van een klant. Zelfs als ze zelf nog niet zeker weten wat ze willen kun jij in woorden uitdrukken waar ze naar op zoek zijn. Een commercieel medewerker buitendienst gaat bij klanten, bedrijven en organisaties langs. Dat houdt dus ook in dat je relatief veel onderweg zult zijn. Het betekent ook dat je kunt rekenen op een baan die elke dag anders is.

Commercieel aan het werk

Een commercieel medewerker buitendienst heeft natuurlijk ook verstand van het maken van dienst. Je hebt kennis over financiële zaken en weet wat een goede deal is. Dat betekent vanzelfsprekend ook dat je verstand hebt van de diensten of producten die het bedrijf waar je voor werkt aanbiedt. Je kunt goed onderhandelen en weet mensen te overtuigen van jouw ideeën. Uiteraard verlies je het commerciële gedeelte nooit uit het oog. Je weet hoe er winst gemaakt kan worden.

Volop vacatures voor commercieel medewerkers

Bedrijven zijn eigenlijk altijd op zoek naar vakkundige commerciële medewerkers voor de buitendienst. Als jij een diploma op zak hebt kun je waarschijnlijk onmiddellijk aan de slag. Bovendien heb je de werkgevers voor het uitzoeken. Dat betekent dus ook dat je kunt kiezen voor een bedrijf dat bij jou past. Dat kun je doen op basis van de mensen die er werken of de branche waarin het bedrijf actief is. Op die manier zorg je er direct voor dat je een leuke baan hebt waar jij je ei in kwijt kunt. Met een diploma van Fabius op zak laat je zien dat je gedreven en gemotiveerd bent.