5-S Webgids
Image default
Electronica en Computers

Daan’s Magazijn: Waarom kiezen voor een gloednieuwe laptop, PC of monitor?

ELST – Waarom zou je nog kiezen voor een gloednieuwe laptop, PC of monitor? Bij Daan’s Magazijn bieden we je een goedkoper alternatief aan met dezelfde kwaliteit. Daarbij draag je dan nog bij aan een betere samenleving met minder E-Waste.

Daan’s Magazijn, opgericht in 2015, specialiseert zich in het opknappen en verkopen van gebruikte elektronica. In drie jaar tijd heeft Daan’s Magazijn bij veel mensen gezorgd voor het besparen van geld bij de aankoop van een nieuw product. Ook draagt Daan’s Magazijn bij aan een betere samenleving en minder E-Waste.

Assortiment

Jaarlijks komen er duizenden gebruikte laptops, desktops en monitoren binnen bij Daan’s Magazijn in Elst (Gld.). Het grootste deel van deze apparatuur is afkomstig uit de zakelijke markt. Slechts een klein deel hiervan vind je terug in de webshop. Alleen de mooiste, best functionerende apparaten worden uitgekozen. Kwaliteit staat voorop.

Het assortiment van Daan’s Magazijn bestaat voornamelijk uit laptops en desktops. Ook zijn er onder andere tablets, monitoren en accessoires, zoals kabels terug te vinden.

De Werkwijze

De werkwijze van Daan’s Magazijn is vrij simpel. Misschien cliché, maar wel waar: Klant vrolijk, Daan’s Magazijn vrolijk. Dat deze werkwijze werkt is duidelijk af te zien aan de reviews. Met gemiddeld een 9,5 kan Daan’s Magazijn zich mengen met een aantal andere top webshop in Nederland.

Duurzaamheid

Bij Daan’s Magazijn wordt er gewerkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons zijn ze van harte welkom en dragen ze enorm bij aan Daan’s Magazijn. Zij maken een belangrijk deel uit van onze organisatie en zorgen er uiteindelijk voor dat jij met een blij gevoel terugkijkt op je bestelling bij Daan’s Magazijn.

Daarbij draagt Daan’s Magazijn bij aan de vermindering van elektronisch afval, ook wel E-waste genoemd. Afgekeurde apparatuur wordt deskundig gerecycled en het aanbod van Daan’s Magazijn heeft uiteraard hergebruik als doel.

 

Voor meer informatie over Daan’s Magazijn, bekijk de webshop!

https://www.daansmagazijn.nl