5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers geeft eerlijk advies bij problemen of mogelijkheden op uw platte dak

Wilt u juist en eerlijk advies over uw dak? Vraag het de Dakmakers! Wij vinden het ontzettend leuk om de kennis, die wij in de meer dan dertig jaar dat wij bestaan hebben opgebouwd, over te brengen op u. U krijgt van ons altijd dakadvies op maat. Heeft u zelf al ideeen over wat u precies met uw dak zou willen? Dan zullen wij komen kijken of dit te realiseren is op uw dak en u er alles over vertellen. Heeft u zelf eigenlijk nog geen idee maar wilt u de diverse opties eens doorspreken? Ook daar staan wij helemaal voor open. Wij vinden het zelfs een uitdaging!

Wij geven advies voor platte daken, zoals bij problemen aan het dak maar ook over mogelijkheden. Is het dak bijvoorbeeld beschadigd door een blikseminslag, hagelbui of een harde storm? Wij adviseren u over de beste oplossing om de schade te herstellen. Wilt u uw dak verduurzamen door middel van mos, bomen of zonnepanelen? Wij vertellen u er alles over. Ook in het plaatsen van jacuzzi’s op balkons hebben wij ervaring. Dus wat uw plan ook is met uw dak, wij zorgen voor een perfecte oplossing!  

Wij staan 7 dagen per week, dag en nacht voor u klaar

Een extra service die wij u bieden bij de Dakmakers is de 24 uurs dakservice. Deze service houdt in dat wij altijd voor u klaar staan, dag en nacht en dat 7 dagen in de week. Plotselinge schade kan namelijk ontstaan door bepaalde weersomstandigheden (denk hierbij aan extreem veel regen, heftige hagelbuien of onweer). En wanneer dat kan gebeuren heeft u natuurlijk niet in de hand. Zeker als het erg spookt buiten is het hebben van een goed en waterdicht dak natuurlijk wel zo fijn. Wij nemen met onze service al uw zorgen weg. Wij komen zo snel mogelijk de schade herstellen. Ook als het weer heftig is buiten gaan we gewoon uw dak op. Vanzelfsprekend doen we dit uiterst veilig.

U kunt ons bellen op nummer 085 022 0680 Ook kunt u ons een bericht sturen via WhatsApp op nummer 06 19 61 03 27

 

https://www.dakmakers.nl/