5-S Webgids
Image default
Toerisme

De fantastische reizen van All Over Tours

Isaan Thailand is een authentiek gebied met meerdere nationale parken vol adembenemende bomen, planten en bloemen. Je kunt bij All Over Tours een vakantie naar deze regio boeken. Voor natuurliefhebbers een echte must! Isaan ligt in het noordoosten van Thailand. Je zult er kennismaken met de oorspronkelijke cultuur van het land: de ambachtelijke zijde-industrie, het pittige straatvoedsel en lokale marktjes. De plaatselijke bevolking is bijzonder gastvrij; ze ontvangen je met open armen.

Khao Yai

Khao Yai, het oudste natuurpark van Thailand, staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een plek om heerlijk te wandelen en ondertussen olifanten en exotische vogels te bewonderen. Een ander hoogtepunt is Ban Prasat Archaeological Site. Het gebied is ingericht als openluchtmuseum. Bezoekers leren er over allerlei leefgewoonten van lang geleden.

Wat noordelijker ligt Udon Thani met als bijnaam ‘schoonste stad van Thailand’. In de directe omgeving vind je veel bos en rijstvelden. Ook de moeite van een bezoekje waard is de streek Ubon Ratchathani die aan Cambodja en Laos grenst. Je kunt er hiken in de jungle en afkoelen bij watervallen. Op cultureel gebied valt er ook van alles te beleven. Enkele hoogtepunten zijn het Ubon National Museum, eeuwenoude tempels en traditionele Thaise zangvoorstellingen.

Privé gids

Om een land echt goed te leren is een reis met gids aan te raden. In het pakket van All Over Tours zitten veel van dit soort vakanties. De gidsen laten je unieke plekken zien waar de gemiddelde toerist niet zal komen. Een paar voorbeelden:

 

· heilige plaatsen van de Aboriginals in Arnhemland, Australië;

· bijna onvindbare theehuisjes in het Chinatown van Bangkok;

· wilde dieren migraties op de Afrikaanse Serengeti.

Michel M. Bender, eigenaar en oprichter van All Over Tours, heeft zelf de hele wereld over gereisd. Hij streeft ernaar iedere reis onvergetelijk, uniek en perfect verzorgd te laten zijn. Duurzaamheid heeft topprioriteit. De natuur en cultuur mogen niet lijden onder de vakanties.

Ben jij toe aan een droomreis? Je kunt op werkdagen telefonisch en per mail contact opnemen met All Over Tours.

https://www.allovertours.nl