5-S Webgids
Image default
Toerisme

Vier je bedrijfsuitje in bourgondisch Breda

Het jaarlijkse bedrijfsuitje is dé gelegenheid bij uitstek om je collega’s eens op een andere manier te leren kennen. De ervaring leert dat mensen tijdens het bedrijfsuitje uit hun professionele rol stappen en daardoor de mens achter de medewerker leren kennen. Een bedrijfsuitje in Breda is dus een geweldige kans voor teambuilding.

In Breda zijn diverse mogelijkheden om je team te verrassen. Deze mooie stad in het zuiden van het land kan uw hele bedrijfsuitje tot een feest maken. Je kunt kiezen uit vijftig verschillende bedrijfsuitjes.

Sluit jezelf en je collega’s op in de spannendste escape room van Nederland: “The Hunting Hame”. Slaag je erin om op tijd uit het huis te vluchten, voordat de doorgedraaide jager met zijn geweer voor je staat? Of ontdek hoe goed je elkaar eigenlijk kent met de “Ranking your stars”-quiz. Heeft iedereen het afgelopen jaar keihard gewerkt en is men wel aan wat rust toe? Dan is een rondvaart door de Bredase Singels een fijn bedrijfsuitje waarbij iedereen even helemaal kan relaxen.

Wat is een bedrijfsuitje zonder hapje en drankje?

Een bedrijfsuitje in Breda is niet compleet zonder een hapje en een drankje. Daarover hoef je je in Breda geen zorgen te maken. Je kunt je bedrijfsuitje uitbreiden met allerlei culinaire activiteiten. Natuurlijk een koffie en thee met gebak, maar wat te denken van een Coffee workshop of misschien zelfs een cocktailworkshop? Of je boekt een kookworkshop, die je natuurlijk afsluit door al dat heerlijks dat je hebt bereidt samen op te eten.

Overigens hoef je natuurlijk niet zelf te koken. Je kunt de lunch of het diner van je bedrijfsuitje ook gewoon nuttigen in een van de vele horeca-gelegenheden die Breda rijk is.

Er is altijd wat in Breda

De keuze van activiteiten is enorm. Er is altijd wel wat te doen voor je bedrijfsuitje. Als je zou willen, zou je de komende 25 jaar je bedrijfsuitje in deze mooie stad kunnen houden. Wat houdt je nog tegen?

http://www.beleefbreda.nl/bedrijfsuitje-breda.html