5-S Webgids
Image default
Toerisme

Bed and breakfast Putten ‘Carpe Diem’ is dé beste keuze op de Veluwe!

Bed and Breakfast Putten ‘Carpe Diem’

Liefhebbers van natuur, ruimte en rust moeten op de Veluwe zijn. Specifieker nog bij bed and breakfast Putten ‘Carpe Diem’. Gelegen midden in de Puttense bossen en op fietsafstand van het centrum. Dit pareltje biedt een heerlijke plek om te ontspannen en relaxen. Wilt u liever wat actiefs doen? Wandelen, fietsen en zwemmen zijn activiteiten die naar een hoger niveau worden getild door de omringende prachtige natuur.

Bed and breakfast Veluwe ‘Carpe Diem’; pareltje van Gelderland

In het b&b bent u van alle moderne gemakken voorzien. U kunt hier dan ook heerlijk relaxen als u een dagje ‘thuis’ wilt blijven. Zeker in combinatie met de prachtige tuin van B&B Putten ‘Carpe Diem’ waar u zeer aangenaam kunt vertoeven. Enkel het zitten en luisteren naar de vogels en het blad van de bomen zorgt al voor een zalige ervaring. Ook geeft u uw ogen flink de kost met de adembenemende bloemen en planten die in overdaad de horizon kleuren. 

B&B Putten en haar omgeving

Bed and breakfast Veluwe ‘Carpe Diem’ bevindt zich in Putten. Een dorp midden in het hart van de Veluwe. Dit gebied staat uiteraard bekend om haar beeldschone natuur waaronder mooie uitgestrekte weides, bossen en weilanden. Het telt echter ook een groot aantal plaatsen die zeer de moeite zijn om een dagje te bezoeken. Het dichtstbijzijnde dorp van is Ermelo. Dit gezellige dorp heeft net als Putten een ouderwetse molen en leuk centrum. U vindt hier veel grote terrassen waar u heerlijk kunt lunchen, dineren of gewoon wat drinken. 

Als u liever wat grootschaliger wilt kunt u naar Harderwijk. Deze stad heeft een zeer gezellige boulevard en haven. De stad staat bekend om haar goede kwaliteit vis en het zeer sfeervolle centrum waar u diverse leuke restaurants en kroegjes vindt.

Rust en ruimte

Zoekt u liever rust en de natuur? Dan kunt u naar Garderen. U treft hier een romantisch klein centrumpje waar u gezellig wat kunt drinken of genieten van een heerlijk ambachtelijk schepijsje. In Garderen vindt u ook ‘de zandsculpturen’. Dit zijn een aantal indrukwekkende bouwwerken gemaakt van echt zand. Dit is dan ook zeker de moeite waard om te bekijken. 

Een andere prachtige bezienswaardigheid is kasteel Staverden. Dit oude landgoed is gelegen in het pittoreske Staverden; een buurtschap van Ermelo. Dit landgoed bevat een schitterende wandelroute, diverse tuinen en uiteraard een levensecht kasteel. 

Wanneer u al dit moois heeft bekeken is het weer tijd om terug te keren naar bed and breakfast Putten ‘Carpe Diem’ om al het moois dat u hebt gezien rustig te verwerken! 

https://www.carpediemputten.nl/