5-S Webgids
Dienstverlening

De meerwaarde van Shiftbase planningssoftware

Het werkrooster maken, uren bijhouden, vakanties registreren en nieuwsberichten opstellen kun je voortaan op iedere werkplek, onderweg en thuis doen. Als je kiest voor Shiftbase werk je namelijk online op één en dezelfde plek. Via de tijdregistratie app geven medewerkers gewerkte uren en beschikbaarheid door, evenals vakantieverzoeken. Jij kunt die gegevens direct inzien en verwerken. Uren houdt het Shiftbase programma automatisch bij. Zo heb jij altijd de actuele cijfers met betrekking tot min- en plus-uren bij de hand.

Het Shiftbase personeelsplanning systeem voldoet aan de ISO 27001:2017 normen. Deze wereldwijd erkende, onafhankelijke standaard op het gebied van informatiebeveiliging garandeert een werkomgeving die safe is. Om het concreet te maken:

-de persoonsgegevens die je invoert, zijn niet toegankelijk voor onbevoegden;

-de bedrijfs- en personeelsinformatie is beschermd tegen dataverlies;

-de bedrijfsvoering van Shiftbase is gescreend en volledig in orde bevonden.

Een bijzonder handige functie in Shiftbase is het dashboard. Deze applicatie bundelt meerdere widgets en zorgt voor een totaaloverzicht. Het Shiftbase dashboard is naar je persoonlijke voorkeuren in te richten. Veelgebruikte toepassingen zijn: aankomende diensten, laatst gewerkte uren, contracten en behaalde omzetten. Per item kun je aangeven over welke periode je gegevens wilt zien: jaar, maand of week.

Het laatste nieuws kun je ook integreren in het dashboard. Een bericht versturen kan naar een groep personeelsleden, een of meerdere afdelingen en ook naar ‘iedereen’. Gaat het om iets belangrijks en wil je er zeker van zijn dat het nieuws zo snel mogelijk gelezen wordt? Hang er dan een pushbericht aan. Lezers van het bericht kunnen er op reageren. Aan een nieuwsbericht kun je eenvoudig bestanden koppelen en links toevoegen. Denk aan een Word-bestand van het laatste vergaderverslag, jpg’s van foto’s van het jubileum of een url van de bedrijfsfilm die net klaar is.

Heb je vragen over Shiftbase in het algemeen of een bepaalde toepassing? De adviseurs zijn per telefoon en mail bereikbaar: +31 23 711 40 54, info@shiftbase.com. Tijdens kantoortijden kun je via de site rechtstreeks chatten met een van de medewerkers.

https://www.shiftbase.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Natuursteen vloer polijsten

Administratie software voor zorgverleners

Auto gekocht bij garage Ede