5-S Webgids
Verbouwen

De tegelspecialist heeft enkel de beste tegels, zoals Castelvetro en Venis tegels

Bent u op zoek naar tegels voor een prachtige vloer in uw nieuw huis of appartement? Of wilt u de vloer van uw huidige woning vervangen door een nieuwe? Dan doet u er goed aan het uiteenlopende tegelaanbod van Fravo Tegels eens te bekijken. Hier vindt u meer dan 400 soorten tegels van gerenommeerde merken, zoals Castelvetro en Venis, tegen een voordelige prijs. Beide merken bieden verschillende series tegels aan met een vernieuwende uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan prachtige houtstructuurtegels, een tegelvloer met een robuuste uitstraling of exclusieve gladde tegels. Het voordeel van een tegelvloer? Tegels kunnen worden toegepast in iedere woonruimte en het onderhoud van de vloer is zeer gemakkelijk.

Laat het leggen van Venis of Castelvetro tegels over aan de specialist

Bent u op zoek naar de uitstekende tegels van Venis of Castelvetro? Twijfelt u nog om deze te kopen omdat u deze liever niet zelf plaatst door gebrek aan ervaring? Dat maakt bij Fravo Tegels niets uit. Hier heeft u niet alleen keuze uit meer dan 400 soorten tegels. U kunt ook gebruikmaken van de complete dienstverlening. Wat dat wil zeggen? Vakkundige tegelzetters kunnen als geen ander wand- en vloertegels aanbrengen in uw woning. Van het kleine werk, zoals mozaïek, tot de grootste tegels van Venis of Castelvetro: de klus is binnen no time geklaard. Daarnaast kunnen zij vloerverwarming of een dekvloer aanbrengen, of uw huidige vloer slopen. Slagen doet u zeker bij Fravo tegels.

Zowel Castelvetro als Venis keramische tegels zijn eenvoudig te reinigen

Heeft u net een mooie nieuwe tegelvloer laten plaatsen in uw huis of flat? Dan wilt u deze vloer zo lang mogelijk als nieuw houden, nietwaar? Bent u geen poetser? Of heeft u weinig tijd om de vloer schoon te maken? Dan heeft u met de keramische tegels van onder andere Castelvetro en Venis geluk. Deze tegelvloer vergt niet veel onderhoud. Door regelmatig te stofzuigen en wekelijks de vloer te dweilen, houdt u uw vloer net zo mooi als bij de oplevering. Hierbij is het belangrijk dat u geen reinigingsmiddel met bestanddelen van olie, zeep of was gebruikt. Informeer gerust eens bij Fravo Tegels welk reinigingsmiddel geschikt is voor de schoonmaak van uw tegelvloer.

Gerelateerde artikelen

Duurzamere manieren om je huis te verwarmen zonder in te boeten op comfort

Soorten lampen die gebruikt kunnen worden in een industriƫle setting

stucwerk verhoogd waarde van uw woonhuis