5-S Webgids
Image default
Financieel

De voordelen van BLOX

De voordelen van BLOX

BLOX is een cryptocurrency exchange uit Nederland die klanten in staat stelt Bitcoin te kopen en te verkopen. De firma is gevestigd in Nijmegen en werd opgericht in 2018. BLOX heeft een gemakkelijk te gebruiken platform dat vooral geschikt is voor beginners. Uit de Beste Crypto Brokers test van Hulpmetbeleggen.nl is BLOX als #5 uit de test gekomen.

BLOX is een relatief nieuw bedrijf, maar het heeft al het vertrouwen van veel gebruikers gewonnen. Het platform is gemakkelijk te gebruiken en heeft een heleboel functies die het uniek maken. BLOX biedt bijvoorbeeld een “Coin Swaps” functie, waarmee gebruikers kunnen ruilen de ene cryptocurrency voor de andere, zonder via een derde partij te moeten gaan.

BLOX heeft ook een “Margin Trading” functie, waarmee gebruikers met een hefboom kunnen handelen. Dat betekent dat gebruikers geld van het platform kunnen lenen om mee te handelen, wat tot hogere winsten kan leiden – maar ook tot hogere verliezen.

BLOX biedt lage kosten

Een van de belangrijkste voordelen van BLOX is dat het lage kosten biedt. Het bedrijf rekent een handelsprovisie van 0,25%, en er zijn geen stortings- of opnamekosten. Dit maakt BLOX een van de meest betaalbare beurzen op de markt.

BLOX beveiliging

BLOX is een veilig platform dat 2-factor authenticatie gebruikt en alle fondsen van gebruikers in offline portefeuilles opslaat. Het bedrijf is ook geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel en voldoet aan alle Nederlandse wetten en voorschriften.

BLOX is een goede optie voor iedereen die Bitcoin in Nederland wil kopen of verkopen. Het platform is gemakkelijk te gebruiken, heeft lage kosten, en is veilig.

BLOX review

Wilt u meer weten over het handelsplatform BLOX? Lees dan deze BLOX review van Hulpmetbelegen.nl. Hulpmetbelegen.nl is een Nederlandse website die informatie geeft over online beleggen en handelen. De site wordt beheerd door een team van ervaren beleggers en handelaren. Het Hulpmetbelegen.nl team gebruikt het BLOX platform en heeft deze review geschreven om hun ervaringen te delen met andere beleggers en traders.

https://hulpmetbeleggen.nl/