5-S Webgids
Image default
Huishoudelijk

Redenen om een persoonlijke lening te kiezen boven een ander type schuld

Als het op financiering aankomt, zijn er een aantal lening- en kredietopties beschikbaar voor gewone Australiërs. Een van de meest populaire keuzes is de Persoonlijke Lening. Een andere zeer populaire keuze is de creditcard. Hoewel creditcards handig kunnen zijn, hebben ze enkele nadelen in vergelijking met het afsluiten van een persoonlijke lening.

Laten we eens kijken naar enkele belangrijke redenen waarom u een persoonlijke lening zou moeten kiezen in plaats van een creditcard of andere vormen van persoonlijke financiën, zoals onderpandleningen enzovoort.

Een persoonlijke lening heeft een einddatum

Als u een persoonlijke lening aangaat, kiest u de leenvoorwaarden. Met andere woorden, hoe lang u de lening wilt terugbetalen. Banken hebben de neiging om looptijden aan te bieden van 1 tot 7 jaar, afhankelijk van het bedrag dat u leent. Particuliere kredietverstrekkers bieden voorwaarden vanaf slechts 2 maanden voor mensen die eerder uit de schulden willen komen.

Als er een einddatum in zicht is, heb je een doel om naartoe te werken. Met een creditcard, tenzij u ernaar streeft het saldo volledig terug te betalen als u gewoon de minimale maandelijkse betaling blijft doen, eindigt die creditcardschuld nooit.

Persoonlijke leningen bieden betere rentetarieven dan krediet Kaarten

Hoewel u af en toe een goede deal op een creditcard kunt krijgen als het gaat om de rente, biedt een persoonlijke lening u meestal een veel concurrerender rentepercentage dan een kredietkaart. Natuurlijk variëren de rentetarieven van geldschieter tot geldschieter voor zowel persoonlijke leningen als creditcards, en kunnen ze zelfs worden gepersonaliseerd op basis van uw kredietgeschiedenis. Het is het beste om je onderzoek te doen en de kleine lettertjes te lezen.

Persoonlijke leningen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt

In tegenstelling tot sommige andere soorten financiering, zoals hypotheken, Autoleningen, voorbehoudleningen enzovoort, een persoonlijke lening is vrij flexibel en het geld kan voor verschillende dingen worden gebruikt.

Wat is de reden dat u een persoonlijke lening nodig heeft?

Zodra u die vraag heeft beantwoord, kunt u bij de door u gekozen kredietverstrekker nagaan of uw intenties voor het besteden van leningen voldoen aan de kredietcriteria.

Enkele populaire toepassingen voor een persoonlijke lening zijn:

  • Huwelijkskosten

  • Feestdagen

  • Verbouwingen aan het huis

  • Meubels kopen

  • Autoreparaties

  • Schuldenconsolidatie

  • Medische redenen

  • En meer…

Er is geen onderpand vereist voor een persoonlijke lening

Veel kredietverstrekkers bieden u de mogelijkheid van beveiligde of ongedekte persoonlijke leningen. Een beveiligde persoonlijke lening vereist onderpand, maar heeft meestal een lagere rente dan een ongedekte lening. Het voordeel van de ongedekte Persoonlijke Lening is dat u geen enkele vorm van onderpand nodig heeft om de lening aan te vragen en goedgekeurd te worden en dat u ook uw bezittingen niet op het spel zet bij het terugbetalen van de schuld.

Er is geen behoefte aan enige zekerheid. onderpand, of zelfs een aanbetaling, maakt een persoonlijke lening een van de meest aantrekkelijke financieringsopties die momenteel beschikbaar zijn. Vaak is dit wel het geval als geld lenen met BKR codering overweegt. Is dit verleden tijd? Dan is een terechte BKR registratie verwijderen een van de mogelijkheden om geen onderpand te hoeven aanbieden.

Gebruik een persoonlijke lening om uw creditcardschuld te consolideren

Zoals eerder in het stuk vermeld, kunnen creditcards lopende schulden presenteren die nooit lijken te eindigen. Hoe langer u een openstaand saldo op een creditcard aanhoudt, hoe meer rente u gaat betalen.

Als u twee of meer creditcards heeft waar u moeite mee heeft om op de hoogte te blijven, je kunt beter een Persoonlijke Lening afsluiten om die creditcards uit te betalen en er voor eens en altijd van af te komen. Als u uw creditcardschuld consolideert met een persoonlijke lening, krijgt u een einddatum, vermindert u het totale bedrag aan rente en hoeft u maar aan één reguliere aflossing te denken. Deze terugbetaling zal over het algemeen ook lager zijn dan wat u maandelijks op uw creditcards samen betaalde.

Schuldconsolidatie van uw creditcards stelt u in staat om uw financiën onder controle te krijgen en meer geld terug in uw zak te steken.

 

https://www.leningenhypotheek.com/500-euro-lenen/