5-S Webgids
Image default
Kinderen

Duurzaam speelgoed van Durakids

Duurzaamheid is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en dat heeft zo zijn reden. Om de veranderingen van het klimaat te verminderen en beter om te gaan met onze aarde, zullen we er allemaal iets aan moeten doen. Daar kun je nu al mee beginnen. Door duurzaam speelgoed van Durakids te kopen, ben je niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk bezig, je zorgt er ook voor dat jouw kinderen de aarde nog in zijn volle glorie mee kunnen maken.

Waarom moet je duurzaam speelgoed kopen?

Steeds vaker zie je op het nieuws berichten over de klimaatverandering. Je ziet de ooit zo mooie oceanen, nu vervuilt met tonnen aan plastic dat door mensen daar is beland. Duizenden dieren die in en bij het water leven ervaren de gevolgen van de vervuiling, waar uiteindelijk ook wij last van hebben. Ook zie je duizenden gepakte bomen in de grote oerwouden en vele diersoorten die door het kappen van hun leefgebied met uitsterven bedreigt worden. Overal ter wereld zie je gevolgen van de opwarming van de aarde, in de vorm van orkanen, overstromingen en aardbevingen. Het kost duizenden mensen hun leven, terwijl andere mensen zonder erbij na te denken blijven helpen aan de oorzaak van de rampen. Daarom moeten we er nu mee stoppen, voordat er niets meer van de aarde over is. Één van de vele oplossingen is het kopen van duurzaam speelgoed. Door kinderen met milieuvriendelijk en duurzaam speelgoed te laten spelen, zullen ze beter beseffen hoe ernstig het probleem is. Daarnaast kan al het speelgoed op natuurlijke wijze afgebroken worden, zodat het speelgoed niet bijdraagt aan de vervuiling van de aarde.

Waarom je speelgoed bij Durakids moet kopen

Durakids is dé plek om al je duurzame speelgoed te kopen. Van houten speelgoedtreinen en auto’s tot knikkerbanen, alles is bij Durakids verkrijgbaar. Alle producten zijn duurzaam en doordat al het speelgoed van hout gemaakt is in plaats van plastic, is alles biologisch afbreekbaar. Daarnaast is al het speelgoed van Durakids recyclebaar en zitten er geen giftige stoffen in. Zo kan jouw kind veilig spelen met duurzaam speelgoed. Goed voor jouw kind en de toekomst dus.

Welke soorten speelgoed kun je kopen?

Houten treinen
Een van de vele producten die Durakids verkoopt, zijn houten treinen en autobanen. Hiermee kan jouw kind eindeloos spelen en alle mogelijke routes verkennen en bouwen. Bij Durakids heb je keus uit een ruim assortiment. Van banen met bruggetje en een treinstation tot een simpele ronde baan zijn er te vinden. Zo kun je voor elk kind de perfecte trein en/of spoor vinden.

Houten speelbanken
Voor de echte stoere kinderen is een houten speelgoed werkbank het perfecte speelgoed. Door de houten nagemaakte gereedschappen zoals hamers en boormachines heeft jouw kind echt het idee dat hij of zij in een werkplaats staat. De gehele werkbank is van hout, net zoals de bijbehorende gereedschappen. Ook hier zijn weer verschillende mogelijkheden te vinden, van een uitgebreide werkbank met wel 49 onderdelen tot een simpele gereedschapskist met onder andere een hamer.

Houten knikkerbanen
Iedereen heeft er vroeger wel mee gespeeld: knikkerbanen. Via heuveltjes en heel veel bochten laat je de knikkers de leukste parcours afleggen. Jouw kind kan zijn of haar eigen houten knikkerbaan in elkaar zetten en het parcours zo vaak veranderen al die zelf wil. Er is zelfs een glow-in-the-dark knikkerbaan te koop, zodat jouw kind ook in het donker de grootste lol beleeft. Zo heb je eindeloze pret met de houten knikkerbanen van Durakids.

Houten boerderij en boerderijdieren
Voor jonge kinderen is een boerderij met boerderijdieren de ideale manier om woorden te leren over het leven op de boerderij. Je kind kan leren hoe de verschillende dieren heten en hoe ze eruit zien. Daarnaast kun je ook kiezen om te puzzelen met de boerderijdieren of meten hou groot je bent geworden. Zo heeft iedereen bij Durakids wat hij of zij zoekt en is het speelgoed ook nog duurzaam ook.

Durakids is een bedrijf dat duurzaam houten speelgoed verkoopt voor kinderen. Al het speelgoed is recyclebaar, bevat geen giftige stoffen en is ook nog eens heel leuk om mee te spelen. Met het ruime assortiment vindt iedereen hier wat hij zoekt en denk je ook nog eens aan de toekomst van de aarde. Zo kun je jouw kind heerlijk zien spelen en kan je kind opgroeien op een gezonde aarde.

https://www.durakids.nl/