5-S Webgids
Verbouwen

Duurzamere manieren om je huis te verwarmen zonder in te boeten op comfort

Op zoek naar een duurzamere manier om je huis te verwarmen?

 

Kijkend naar het gemiddelde energieverbruik van een Nederlands huishouden, valt het op dat het verwarmen van je huis en water veruit het meeste van je energieverbruik is. Dus wil je energie en geld besparen, kun je hier een grote slag maken.

 

Het meeste duurzame zou zijn als je dmv goede isolatie en passieve zonne-energie helemaal geen verwarming meer nodig zou hebben. Helaas is dat niet helemaal haalbaar en zal er toch bijverwarmd moeten worden. Maar het zou natuurlijk mooi zijn als dit zo duurzaam mogelijk kan en met zo min mogelijk energieverbruik. Maar graag zonder dat er ingeboet hoeft te worden op comfort.

Maar wat is de beste manier om je huis duurzaam te verwarmen? Er zijn veel verschillende manieren om je huis te verwarmen. Voor het verwarmen van douche- en badwater kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een elektrische boiler, deze elektrische boilers zijn tegenwoordig te verkrijgen in vele soorten en maten en elektrische boilers zijn goedkoop in aanschaf.

Voor radiatoren en vloerverwarming zou je bovendien kunnen kiezen voor een elektrische cv.

En voor het apart verwarmen van kleine ruimtes zoals bijvoorbeeld een badkamer een kinderkamer of een studeerkamer kan je besluiten om met een elektrische kachel te verwarmen.
Een elektrische kachel is ideaal, zeker voor in de badkamer. Niets lekkerders dan na het douchen een lekkere warme handdoek te pakken om je mee af te drogen? En een elektrische kachel van het merk HJM bijvoorbeeld is helemaal zelf in te stellen dmv een digitaal display. Scheelt ook weer in de energiekosten. De elektrische kachels van HJM zijn te verkrijgen via elektrischeboiler.eu en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en Wattages. Mooi strak ontworpen en zullen prachtig tot zń recht komen in de meeste badkamers, van modern tot landelijk.

 

 

 

Ga voor alle informatie eens op de website van elektrischeboiler.eu kijken en laat je verrassen door het aanbod en de lage prijzen. 

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/Elektrische-Kachels

Gerelateerde artikelen

De tegelspecialist heeft enkel de beste tegels, zoals Castelvetro en Venis tegels

In dit ruime aanbod vindt u altijd de golfplaten die u zoekt

Soorten lampen die gebruikt kunnen worden in een industriële setting