5-S Webgids
Image default
Financieel

Een betrouwbare gerechtsdeurwaarder in Veenendaal

Heeft het incassotraject niet geholpen en bent u nu op zoek naar een gerechtsdeurwaarder in Veenendaal? Ook dan staat Groeneveld Gerechtsdeurwaarders graag voor u klaar! Wij begrijpen dat het incassotraject erg intensief kan zijn. Het is dan ook erg vervelend als uw debiteur nog steeds niet betaald, gelukkig kunnen wij als gerechtsdeurwaarder hier dan eindelijk een definitief einde aan maken. U zult hier veel rust door krijgen omdat deze wat lastigere periode dan alsnog op een goede manier kan worden afgesloten. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om u goed te betrekken in het proces. Hierdoor weet u precies waar wij mee bezig zijn en kunt u altijd met ons overleggen over alle stappen.

Niet zomaar gerechtsdeurwaarder in Veenendaal geworden

Wij zijn niet zomaar een gerechtsdeurwaarder in Veenendaal geworden. Hiervoor hebben wij moeten bewijzen dat wij geschikt zijn voor dit vak en uiteindelijk heeft de Kroon ons benoemd. Mocht u debiteur nog steeds niet betalen, dan vragen wij de rechter om toestemming om het traject verder in te gaan. U kunt hierbij denken aan beslaglegging van het loon, het banksaldo of de eigendommen van de debiteur. Wij zullen altijd met u overleggen over welke maatregel wij zullen nemen. Uiteraard zullen wij u ook adviseren over de verschillende maatregelen en welke maatregel het beste binnen deze situatie past.

Benoemd door de Kroon

Doordat wij benoemd zijn door de Kroon, mogen wij als openbaar ambtenaar vorderingen voor het gerecht brengen. Nadat de rechter uitspraak over de zaak heeft gedaan, mogen wij de maatregelen nemen die ons het verstandigst lijken om uw vordering zo snel mogelijk af te handelen. Doordat gerechtsdeurwaarder Oscar Groeneveld is benoemd door de Kroon, maakt hij automatisch ook deel uit van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders. Het voordeel van het inschakelen van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, is dat u geen omkijken meer heeft naar uw vordering. Wij zullen alles voor u oplossen. U heeft uiteraard wel de regie in eigen handen altijd inzicht in de procedure.

Begeleiding tot de zaak is opgelost!

Mocht u geïnteresseerd zijn in het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder in de omgeving van Veenendaal, neem dan zeker contact op met Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk helpen en u begeleiden totdat de zaak is opgelost!