5-S Webgids
Image default
Winkelen

Een koeienhuiden vloerkleed voor thuis of op je bedrijf

Wij vertellen je de laatste nieuwtjes op het gebied van vloerkleden.

Voor een landelijk design werd er al vaak gekozen om een koeienhuid als vloerkleed te gebruiken, maar wat je tegenwoordig veel ziet zijn de geverfde koeienhuiden en de koeienhuiden met printjes. Dit kan ook bij een strak en moderne inrichting van je huiskamer heel goed staan.

Wat is er mogelijk en waar staat het bij?

Er is veel mogelijk je hebt een koeienhuiden vloerkleed in veel varianten. Zo heb je grote vloerkleden, hele kleine vloerkleden, natuurlijke, geverfde en koeienhuiden met een printje.

Als je veel industriële meubels hebt en echt een landelijke stijl, dan zou ik je aanraden om voor een traditionele koeienhuid te gaan en te kiezen voor een zwart/wit of een bruin/wit. Heb je een wat moderne woning dat kan een koeienhuid met een zebraprint heel mooi staan bij je strakke interieur.

Waar kan je nog meer je huis mee decoreren?

Voor zowel een landelijke stijl als voor een moderne stijl kan je jouw woning leuk aan kleden met een leuk schapenvachtje, een poef van koeienhuid of een kussen met schapenvacht of ook van koeienhuid. Zo is er veel variatie mogelijk en kan je van alles gebruiken om je huis aan te kleden. Wil je jouw huis aankleden met koeienhuid decoratie? Doe dit dan alleen als je echt een landelijke stijl hebt en ga dit niet te veel gebruiken in een moderne woning. Mocht je dit toch willen en je wil bijvoorbeeld een poef van koeienhuid kies dan bijvoorbeeld voor een compleet zwarte kleur. Dit kan je prima doen in een moderne woning.

Hoe zorg ik dat mijn vloerkleden lang meegaan?

Het mooiste is als je ze ergens kan leggen waar er niet veel op wordt gestaan, maar ja dat kan je natuurlijk niet altijd voorkomen. Zorg dan in ieder geval dat je hem regelmatig draait, dat je hem af en toe buiten uitklopt en dat je hem stofzuigt zonder een roterende stofzuiger mond.

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/