5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Vergemakkelijk het leven met de lichaamsdroger

Hoe ouder je wordt, hoe meer problemen je kan ondervinden met de dagelijkse handelingen. Wat eerst altijd zo vanzelfsprekend verliep, voer je nu uit met de grootste moeite. Het koken gaat niet meer soepel en lang op je benen staan, gaat ook steeds lastiger. Niet alleen geeft dat problemen bij het koken van gerechten die langer dan een kwartiertje duren, maar ook bij het aankleden en douchen, zorgt dat voor moeilijkheden. Bovendien wordt het afdrogen een steeds grotere opgave en ben je banger om te vallen in de douche. Om deze onzekerheden uit het leven te halen, heeft Lavicta een geweldige oplossing bedacht: de lichaamsdroger.

De lichaamsdroger lijkt een enorme föhn te zijn, die je volledig droog blast. Plat gezegd komt het hier inderdaad op neer, maar de voordelen zijn wonderlijk. De lichaamsdroger wordt door ervaren lichaamsdrogersgebruikers als een ‘aqua breeze’, die als een warme deken over je heen valt. Bukken om even tussen je tenen te drogen met een handdoek of de ruwe doek over je rug schuren, hoeft niet langer. De droger dient als hulpmiddel om veilig douchen ouderen mogelijk te maken. Echter, ook voor mensen die huidproblemen hebben en daarom niet met een handdoek overweg kunnen, ondervinden veel profijt van de lichaamsdroger. Bovendien wordt hij veel gebruikt in wellnesscentra, waar het zeker geen overbodige luxe is. Ook in revalidatiecentra en verzorgingstehuizen wordt er intensief gebruik van gemaakt. Zie de lichaamsdroger dus als een verrijking van het douchecomfort en geniet van de grote voordelen die hij met zich mee brengt.

Ben jij in één klap verliefd op de lichaamsdroger en kun je hem niet meer uit je hoofd zetten? Dan wordt het toch maar eens tijd om de stap te nemen en de lichaamsdroger aan te schaffen! Lavicta helpt graag als er vragen zijn.

https://lavicta.nl/