5-S Webgids
Dienstverlening

Een vaatwasser of glazenspoelmachine aanschaffen bij dé leverancier van horeca-apparatuur

Misschien kun je thuis al niet zonder, maar als horecaondernemer is een vaatwasser toch zeker wel essentieel. Wanneer je een leverancier van horeca-apparatuur bezoekt, kom je al gauw tot de conclusie dat er veel verschillende soorten bestaan. Grofweg kun je op het gebied van horecavaatwassers een onderscheid maken tussen voorladers en doorschuifvaatwassers. Die eerstgenoemde plaats je onder een tafel of naast andere apparatuur en is ideaal voor horecazaken van beperkte omvang. Het tweede model wordt vooral in grotere horecazaken gebruikt en is gekoppeld aan een aan- en afvoertafel. Bij Balans, de betrouwbare leverancier van horeca-apparatuur, vind je beide soorten tegen aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhoudingen. Ook voor andere benodigdheden, van meubilair tot kokskleding en een vershoudfolie dispenser, zit je goed bij dit bedrijf.

 

Glazenspoelmachines en bijbehoren

Behalve een vaatwasser, is ook een glazenspoelmachine van toegevoegde waarde in een horecaonderneming. Een dergelijke machine wast op een lagere temperatuur dan een horecavaatwasser, waardoor het gevoelige glaswerk beter beschermd blijft. Kies je zelfs voor een exemplaar met osmose-installatie, dan hoef je je glazen zelfs niet meer te poleren. Op de website van de bovengenoemde leverancier vind je verschillende glazenspoelmachines, net als bijbehoren als een vaatwaskorf of een glazenkorf. Filteren doe je handig op prijs, populariteit, alfabetische volgorde of nieuwheid van artikelen. Zo heb je vlot gevonden wat je nodig hebt bij deze leverancier van horeca-apparatuur.   

 

Een assortiment van ruim 7500 artikelen dat continu wordt aangevuld

Bij Balans vind je ook al je andere benodigdheden, of dat nu kleding, meubilair of een vershoudfolie dispenser is. Het bedrijf heeft een assortiment van ruim 7500 artikelen, waardoor je altijd wel vindt waarnaar je op zoek bent. Bovendien vult men het assortiment voortdurend aan met nieuwe artikelen. Vind je toch niet wat je nodig hebt? Het personeel helpt je graag. Klantenservice staat er immers centraal. Meteen een handig artikel als een vershoudfolie dispenser aanschaffen? Bezoek dan de website.

https://www.balans-horeca.nl/c-2868809/vershoudfolie-aluminiumfolie-bakpapier/