5-S Webgids
Image default
Financieel

Een voordelig boekhoudprogramma vinden

Ben jij op zoek naar een goedkoop boekhoudprogramma voor jouw eigen bedrijf, de vereniging waar je actief bent om zo veel tijd en daardoor ook geld te kunnen besparen. Doordat de kans op fouten met het gebruik van een boekhoudprogramma wordt geminimaliseerd loop je veel minder risico op fouten in je administratie, die je mogelijk een boete op zouden kunnen leveren bij de belastingdienst. Daarnaast kost het verwerken van bonnen en facturen aanzienlijk minder tijd dan het handmatig verwerken in een Excel bestand. Een koppeling met je belastingadviseur (tip: Belastingadviseur Tiel) is ook mogelijk met deze software.

Een boekhoudprogramma hoeft niet direct heel prijzig te zijn om ook goed te zijn. Er zijn veel diverse boekhoudprogramma’s, zowel voor Windows als voor een Apple systeem. Kijk goed naar je eigen wensen en behoeften en welk boekhoudprogramma daarop het beste aansluit. Je hoeft niet eens direct een beslissing te nemen om het betreffende boekhoudprogramma aan te schaffen, bijna alle boekhoudprogramma’s hebben de mogelijkheid tot een gratis proefperiode zodat je zeker weet dat je betaalt voor een boekhoudprogramma waarmee je goed kunt werken en dat aansluit bij de onderdelen waar jij het voor wil gaan gebruiken.

Het is belangrijk om de verschillende boekhoudprogramma’s met elkaar te vergelijken, niet alleen qua kosten maar ook de exacte inhoud van het boekhoudprogramma en voor welke facetten het allemaal kan worden gebruikt. Boekhoudsoftware vergelijken doe je op  www.boekhoudprogramma-vergelijken.com, de meeste eenvoudige en overzichtelijke website om boekhoudprogramma’s onafhankelijk te vergelijken. Deze boekhoudsoftware is na de gratis proefperiode al verkrijgbaar vanaf €7,95 per maand, afhankelijk van het programma. Het is dus absoluut de moeite waard om een keer te proberen!

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com