5-S Webgids
Image default
Verbouwen

Alle services bij het aanleggen van een zinken of leien dak

Bij niet alle leidekkersbedrijven is alles mogelijk. Hegeraat Leidekkers biedt echter alle services. Bij dit bedrijf voeren ze alle werkzaamheden, zoals het reinigen en impregneren van uw dak, met de grootste zorg uit. Wilt u timmerwerkzaamheden gedaan hebben? Ook dat is geen probleem! Na het reinigen van uw dak wordt het geïmpregneerd door het zelfontwikkelde middel dat u gegarandeerd vijf jaar een mos- en aanslag vrij dak geeft. Hegeraat Leidekkersbedrijf helpt u ook maar al te graag wanneer u een leien gevel of gevelbekleding wilt. Ook al uw koper-, zink- en loodwerk wordt met de grootste precisie geplaatst.

Een nieuw dak laten plaatsen? Kies voor een zinken of leien dak!

Is uw dak lek en heeft u dus een nieuw dak nodig? Wanneer u kiest voor een stijlvol zinken dak, geeft u uw dak een mooie uitstraling. Daarom wordt het veel gekozen op rustieke gebouwen zoals kerken, boerderijen en monumenten. Het leien dak vindt u terug op boerderijen, maar ook steeds meer op woonhuizen, gevels en andere gebouwen. Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf zijn ze de experts op het gebied van daken. Dat houdt in dat wanneer u uw dak wilt laten plaatsen, vernieuwen of reinigen, zij het bedrijf zijn dat u als eerste belt. Door de expertise van dit jonge bedrijf krijgt u, buiten een perfect eindresultaat, ook een service van hoogstaande kwaliteit.

Of u nu een zinken of leien dak wilt, dit bedrijf verzorgt alle diensten omtrent daken

Kies voor een specialist wanneer u een nieuw dak laat aanleggen. Dan weet u zeker dat u een dak krijgt dat veilig is en geen lekkages vertoont. Dat is makkelijker voor u als klant, omdat u dan maar een aannemer in dienst hoeft te nemen. Wilt u een zinken of een leien dak? Hegeraat Leidersbedrijf is een allround dakspecialist die u helpt bij het ontwerpen, plaatsen en reinigen van alle soorten daken. Als een jong en dynamisch bedrijf is deze firma als geen ander begaan met de wensen van de klant. Zij inventariseren uw wat er gedaan moet worden en zorgen dat de verwachtingen overtroffen worden.