5-S Webgids
Woning en Tuin

Egaliseren en betegelen doe je met de afwerkmaterialen van Egaline Online

Wil je een vloer gaan egaliseren, de badkamer betegelen of gaan behangen of schilderen? Dan heb je de juiste afwerkmaterialen nodig om een succes van jouw project te maken. Deze producten van topkwaliteit vind je op de website van Egaline Online. Deze materialen zijn geschikt voor professionals, consumenten en bedrijven. Egaline Online heeft 25.000 kg aan voorraad, daarom is het zeker mogelijke om een grote bestelling te plaatsen. Omdat ze de materialen ruim inkopen, kunnen ze deze aanbieden tegen een voordelige prijs. Via egaline.online kun je veilig online betalen via iDeal. Wanneer je voor 12.00 uur een bestelling doet, wordt deze vandaag al verzonden.

Egaliseren van je ondervloer

Ga je een ondervloer egaliseren? Op de website van Egaline Online kun je diverse soorten egaline kopen. Door het gebruik van een egalisatiemortel krijg je een gladde en egale ondervloer. Door eerst je ondervloer te egaliseren kun je de vloer makkelijker leggen. Als je een ondervloer hebt met oneffenheden, blijft dit zichtbaar wanneer je een vloer hier overheen legt. Met egaline kun je dit makkelijk oplossen. Op Egaline Online vind je de volgende egaline soorten.

  • Atlas SMS 15 Egaline (1-15mm) 25kg Egalistatiemortel
  • Atlas SMS 30 Egaline (3-30mm) 25kg Egalisatiemortel
  • Atlas SAM 100 Egaline (5-30 mm) 25kg Gipsgebonden Anhydriet Egalisatie
  • Excelmix Excel TS Level 20 (2-20mm) 20kg Egalisatiemortel
  • Kiesel Servofix FG (1-10mm) 25kg Project Egalisatiemortel
  • Quartzline Alpha SL Underlayment (2-20mm) en (5-40mm) 25kg Egalisatiemortel

Betegelen van je badkamer, toilet of keuken

Ben je van plan je badkamer, toilet of keuken te gaan betegelen? Naast tegels heb je ook flexibele tegellijm nodig om deze klus te kunnen klaren. Omdat elke tegelsoort en ondergrond weer anders is, heb je een specifieke lijm nodig die hierbij past. Op de website van Egaline Online vind je diverse soorten tegellijm van verschillende merken voor binnen- en buitenshuis. Voordat je gaat betegelen is het belangrijk dat je het oppervlak stof- en vetvrij maakt. Daarnaast is het slim om vooraf een voorstrijkmiddel aan te brengen zodat de lijm niet te snel uitdroogt. Waardoor je rustiger kunt betegelen. Dit voorstrijkmiddel kun je eenvoudig aanbrengen met een verfroller of kwast.

https://egaline.online/

Gerelateerde artikelen

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een koudschuim matras?

Houten vloeren Rotterdam

Golfplaten prijzen