5-S Webgids
Zorg

Het Incura-pakket voor zorgverleners

Ben jij een van de vele nieuwe Incura gebruikers? Het programma was al populair, maar het enthousiasme neemt alsmaar toe. We willen je attent maken op de Incura Academy. Om op een leuke, snelle en slimme manier vertrouwd te raken met het urenregistratie- en personeelsadministratie programma biedt Incura allerlei trainingen aan. Je kunt eraan meedoen bij Incura in Haarlem of via een Webinar. Een derde optie is dat de Incura opleiders naar jou toekomen voor een in company cursus. De kosten voor de training worden automatisch verrekend op de eerstvolgende maandelijkse factuur. We zetten de aankomende Webinars voor je op een rij, maar melden eerst nog even dat de cursus imuis boekhouding voor beginners zowel online als op locatie gegeven kan worden. Voor actuele data verwijzen we je naar de website. De volgende Webinars staan op de planning.

  • Incura voor starters GGZ.
  • Incura voor starters Logo, Fysio, Ergo & OT.
  • Efficiënt werken met Incura Pro App en patiënten-portaal (alle disciplines).
  • Hoe gebruik je GGZ EPD.
  • Hoe gebruik je het EPD – Logo, Fysio, Ergo & OT?
  • Wat is er nieuw in Incura (alle disciplines)?
  • Incura Tips & Tricks (alle disciplines).

Direct aan de slag met Incura

Kun je nou niet wachten en wil je direct aan de slag met Incura? We adviseren je de filmpjes te bekijken op de Incura website. Je vindt ze onder het kopje ‘Video tutorial’. Als je op zo’n filmpje klikt, word je automatisch doorgelinkt naar het Incura YouTube kanaal. Twee voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen:

  • Hoe werkt de tekstverwerker?
  • iMuis Boekhouding.

Meer informatie nodig?

Kom je er met alle info en video’s op incura.nl toch niet uit? Neem gerust contact op met verkoopadviseurs van Incura. Ze zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.00 bereikbaar via 088 – 946 22 33. Mails stuur je naar info@incura.nl; ze worden dezelfde of de volgende dag beantwoord. En natuurlijk ben je welkom voor een persoonlijk gesprek. Het verzoek is of je even wilt laten weten wanneer je langskomt. Dan staat de koffie voor je klaar! Incura zit aan de Spaarndamseweg 90 in Haarlem.

Gerelateerde artikelen

Hulpmiddelen voor ouderen

Écht goede fysiotherapie in IJsselmuiden

De behandelingen van Fysiotherapie in Arnhem