5-S Webgids
Image default
Banen en opleidingen

EHBO cursus

Een EHBO cursus in verschillende varianten volgt u via AREHBO

Het volgen van ene EHBO cursus is altijd een verstandige keuze. Via AREHBO heeft u de keuze uit verschillende opleidingen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod. Denk hierbij aan het opletten tijdens gevaarlijke situaties en het accuraat handelen hierop. Ook leert u om de juiste vorm van eerste hulp te verleden, bijvoorbeeld bij een stoornis van de ademhaling of tijdens de stilstand van de bloedsomloop.

Zowel grote als kleine incidenten komen aan bod tijdens de EHBO cursus

Van het weten wat de doen als er iemand in shock raakt tot aan het verlenen van hulp bij ernstige wonden en bloedingen en van het behandelen van brandwonden tot aan het weten wat de doen bij een botbreuk of kneuzing. Tijdens de EHBO cursus van Arehbo komt het allemaal aan bod. Nadat u de cursus afgerond heeft weet u in ieder situatie hoe u moet handelen bij ieder vorm van letsel.

Rond de EHBO cursus af en ontvang een diploma

Beheerst u alle facetten en bent u goed in staat om accuraat te kunnen handelen? In dat geval ontvangt u na de cursus een diploma Eerste Hulp van AREHBO. Het diploma heeft een geldigheid van twee jaar. Daarom kunt u uzelf ook altijd inschrijven voor een herhalingscursus, zodat u zeker weet dat u de basisvaardigheden altijd goed uit kunt blijven voeren. Wilt u graag het diploma verder uitbreiden, dan kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een diploma voor kindgerichte Eerste Hulp, Eerste Hulp bij sport en de aantekening wandelletsel te behalen.