5-S Webgids
Image default
Bedrijven

FA4 Consultancy: een echte aanrader!

Als je op zoek bent naar een zakelijke adviseur voor je onderneming, dan kan ik FA4 Consultancy van harte aanbevelen. Hij heeft mij geholpen bij het oplossen van een aantal vraagstukken die open lagen in het bedrijf. 

Op zoek naar zakelijk advies

Natuurlijk komt er veel op je af als je een ondernemer bent van een goed lopend bedrijf. Ik merkte dat er een aantal vraagstukken echter te lang bleven liggen, terwijl deze allang opgelost hadden moeten zijn. Echter kwam ik er in verband met andere taken niet aan toe. Daarom besloot ik bij andere bedrijfseigenaren rond te vragen hoe zij dat doen. Bij het ondernemersnetwerk waar ik iedere week naartoe ga kreeg ik te horen dat ik het beste op zoek kan gaan naar een zakelijke bedrijfsadviseur. Een iemand raadde mij direct FA4 Consultancy op.

FA4 Consultancy

Op de website van FA4 Consultancy zag ik duidelijk informatie over wie degene achter het bedrijf is, wat hij doet en voor bedrijven kan betekenen en las ik nog een aantal hele positieve reviews van bedrijven die hij eerder heeft voorzien van zijn advies. Ik besloot contact op te nemen en kreeg te horen dat we direct een vrijblijvende afspraak in konden plannen. Tijdens die afspraak heb ik mijn situatie uitgelegd, waarbij ik aangaf hulp nodig te hebben bij risicomanagement en bij een specifiek onderdeel van wetgeving. FA4 gaf aan wat hij daarin voor mij kan betekenen. Inmiddels is dat een paar maanden geleden en zijn we toen direct met elkaar in zee gegaan. En met resultaat! Ik ben ontzettend tevreden over zijn advies, manier van aanpakken en manier van communiceren. Mocht jij dus een ondernemer zijn en zakelijk advies willen hebben, dan raad ik FA4 Consultancy absoluut aan. 

Kijk voor meer informatie op de website fa4consultancy.nl.