5-S Webgids
Image default
Telefonie

Wat kun je allemaal doen met een SIM Only abonnement? Een aantal tips & tricks om te besparen

Wilt u kosten besparen of uw uitgaven verlagen? Dan is het misschien tijd voor u om uw contract te korten of beter nog een SIM only deal te krijgen in plaats van uw contract met uw telefoonmaatschappij te verlengen. Hoewel het voor sommigen misschien niet ideaal is, kan het gebruik van SIM’s in plaats van plannen u honderden besparen, vooral als u uw telefoon niet zo veel of zo vaak gebruikt. Als je op het punt staat om je plan te verlengen, dan zijn hier enkele dingen die je zou kunnen overwegen voordat je een nieuw plan aangaat.

Lagere maandelijkse facturen met Sim Only

Een van de beste dingen als het gaat om SIM only deals is dat het goedkoper is dan het afsluiten van een contract of een plan. Aangezien de meeste deals niet met een nieuwe telefoon of handset komen, zou het bedrag dat men moet betalen alleen de kosten van gesprekken, sms’jes of gegevens die men gebruikt omvatten.

  • Men zou het feit kunnen beargumenteren dat plannen goedkoper zijn als men met het plan een nieuwe zaktelefoon vrij krijgt.
  • Dit klinkt misschien overtuigend, maar als je de totale maandelijkse rekening berekent die je voor meer dan 24 maanden betaalt, wat de normale contractduur is, zou je verbaasd kunnen zijn om te weten dat je ook daadwerkelijk voor de telefoon betaalt. Uitgelichte telefoons zijn natuurlijk goedkoper, maar wie wil er nu een oud model van Samsung of iPhone?

Voorkeursaanbieder voor SIM only abonnementen

Een ander ding dat SIM alleen maar ideaal maakt dan een plan is het feit dat men niet gebonden is aan een enkele aanbieder. Dit is belangrijk en kan voordelig zijn, vooral als de eigenaar van de telefoon veel reist en er enkele beperkingen zijn voor de mobiele diensten in het gebied of de locatie waarvoor ze bestemd zijn.

  • Een ontgrendelde handset kan de eigenaar van de telefoon helpen om te kiezen welke mobiele provider het beste voor hem/haar zou werken in het genoemde gebied en de kaart te kopen zonder zichzelf onnodig te binden.
https://gsm-stuntprijzen.nl