5-S Webgids
Image default
Verbouwen

In dit ruime aanbod vindt u altijd de golfplaten die u zoekt

Wanneer u het aanbod van de specialist bekijkt, ziet u al snel dat er verschillende soorten golfplaten zijn. Zo heeft u er keuze uit onder andere vezelcement golfplaten, geïsoleerde golfplaten, metalen golfplaten en stalen golfplaten. Of gaat u liever voor polycarbonaat platen? Bij de winkel van Huisman Gemert vindt u het allemaal. Niet voor niets zijn zij een van de grootste voorraadhouders en leveranciers van Nederland.

Met golfplaten van de specialist ontvangt u altijd de hoogste kwaliteit

Door uw golfplaten te kopen bij de expert, weet u zeker dat u profiteert van verschillende voordelen. Dankzij de grote voorraad van de specialist, profiteert u er van een snelle en voordelige levering. Elk product dat u maar wilt, ligt gewoon op voorraad. Deze voorraad omvat alle handelslengtes die u maar wilt. U betaalt er groothandelsprijzen, waardoor u zeker weet dat u nooit teveel betaald.

Wat zijn de voordelen van golfplaten?

Bij het gebruik van golfplaten profiteert u van diverse voordelen. Zo zijn de platen te leveren in verschillende lengtes en verschillende kleuren. In Nederland is de standaardkleur blauw-zwart, maar zijn er ook andere kleuren verkrijgbaar zoals tegelrood, rood, groen, bruin, lichtgrijs en naturel grijs. Andere voordelen van golfplaten zijn:

  • Geluiddempend
  • Ammoniakbestendig
  • Hoog belastbaar en duurzaam
  • Brandwerend en onderhoudsarm
  • Asbestvrij, milieuvriendelijk en recyclebaar

Gaat u voor de hoogwaardige kwaliteit van polycarbonaat platen?

Met polycarbonaat platen haalt u een duurzaam product in huis. Het materiaal is transparant en helder. Doordat het daarbij stevig en hard is en hoge temperaturen kan verdragen, gaan polycarbonaat platen daarbij nog voor lange tijd mee. Dit in tegenstelling tot veel andere kunststof materialen. Een ander voordeel van polycarbonaat platen is dat ze eenvoudig zijn om te bewerken en monteren. Kortom: een perfect product om te gebruiken voor diverse alledaagse toepassingen.