5-S Webgids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Industriële printers vergeleken thuis printers

Je kan printers eigenlijk al een paar decennia lang in de Nederlandse huizen vinden. Hoewel het vroeger een luxeproduct was, heeft tegenwoordig bijna iedereen een printer ergens in huis staan. De aanschaf is niet heel duur meer en ook voor jou is het dus prima te betalen. Toch zijn er constant ontwikkelingen in het kader van printers. In dit artikel ga ik vertellen over de trends van printers.

 

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen en gaat de meerderheid een continuous inkjet printer gebruiker. Deze printer gaat de laserprinter vervangen. Je kan met deze printer goede en mooie kleurafdrukken maken de kopiëren en inscannen is ook geen probleem. Zowel voor de consument, maar ook voor zakelijk gebruik is het een mooie printer. Het kan goede foto’s printen en de kwaliteit is heel consistent. We kunnen constateren dat de continuous inkjet printer een verbeterde versie is van de laserprinter.

Ondernemingen gebruiken van industriële printers die een heel ander doel hebben. Zij willen bijvoorbeeld codes op producten kunnen printen. Hiervoor zijn hele andere printers nodig dan de printers zoals jij ze in huis hebt. De thuis printers zijn vaak traag als je kijkt naar deze printers. Deze kunnen op hoge snelheid en zeer efficiënt en goede kwaliteit codes op producten printen. 

Deze codes zorgen ervoor dat producten snel terug gevonden kunnen worden. Als je vandaag naar het nieuws hebt geluisterd heb je gehoord dat een bepaald merk Franse babyvoeding een grote terugroep actie ondergaat. Als je automatisch codering checken wilt is het slim om gebruik te maken van een code M camera. Met deze producten kan je makkelijk controleren wat de code betekent en deze machine doet dit op zeer efficiënte manier. Het zorgt ervoor dat de computer uitgesloten wordt, het is eenvoudig te bedienen en het voorkomt eventuele foutieve constateringen. Ook worden de medewerkers ontlast door een hoge productiezekerheid.

http://www.kba-metronic.com/nl