5-S Webgids
Image default
Aanbiedingen

Kies je vervoersmiddel

Hopelijk zie je het eind van de tunnel bij de voorbereiding van jouw reis. Doet het geen deugd om wat resultaat te zien zonder al teveel moeite? En dan te bedenken dat het allemaal te wijten is één klein verslag dat getiteld was “ Snelle tips om je te helpen gezond te blijven tijdens je vakantietrip.”

De beslissing welke soort vervoersmiddel het beste is voor jou en jouw gezin hangt af van veel factoren. Een van die factoren die een grote rol speelt, is de duur van je vakantie. Soms kan het volstaan om enkele uren zelf te rijden met de wagen of nu en dan eens af te wisselen met je echtgenote, maar dat is dan wel niet hetzelfde als dat de reis verscheidene uren duurt , of zelfs enkele dagen.

Als je kiest voor de trein dan vermijd je bijvoorbeeld al dat je zo nodig moet stoppen om bij te tanken, om je even te verfrissen en zelfs om te eten en te slapen. Dit hangt natuurlijk allemaal af van de duur van jouw reis. Als het mogelijk is, kan je er natuurlijk voor kiezen om een compartiment voor jouw gezin te nemen. Dat geeft niet enkel meer privacy , maar het is ook gemakkelijker om de kinderen op de vloer te laten spelen of de allerkleinsten te laten slapen.

Dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te vliegen, wat in veel gevallen ook de enige mogelijkheid is. Ook deze manier van reizen heeft z’n positieve kanten, maar er zijn natuurlijk ook negatieve aspecten die een domper kunnen zetten op het reisplezier.

Het is natuurlijk fijn als je het zo kan regelen dat je een directe vlucht hebt van de door jou gekozen luchthaven naar jouw bestemming. Het kan echter een heel iets anders worden als je te maken hebt met het overstappen van verschillende vluchten en met ongelukkige kinderen. De positieve aspecten zijn heel zeker het feit dat je niet met druk verkeer te maken hebt en de snelheid waarmee je tegenwoordig jouw bestemming kan bereiken.

Zorg ervoor dat je op tijd bent door bijvoorbeeld met eigen vervoer te gaan. Kies je ervoor om met de auto te gaan en te parkeren bij het vliegveld van Eindhoven? Dan biedt Eazypark een zeer gunstige uitkomst, de parkeerplaatsen bevinden zich nabij het vliegveld en wederom bieden zij voordelige tarieven voor kortstondige en lange vakantie’s.