5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Kleuranalyse? Iets voor jou?

Welke kleuren laten stralen?

Heb je dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt hoe het kan dat de ene kleur je wel staat en de andere kleur eigenlijk helemaal niks voor je doet? Wie heeft dat niet, zul je denken? Nou, wij weten dat mensen die weten welke kleuren wel voor hun werken in ieder geval een stuk vrolijker zijn. Maar hoe kom je er nu achter welke kleur en welke kleur niet een goede keuze is? Met een kleuranalyse natuurlijk! Een kleuranalyse geeft je inzicht in welk type je bent. Er zijn 4 soorten typen:

  • Lentetype
  • Zomertype
  • Herfsttype
  • Wintertype

Lentetype? Hoe zit dat precies?

Stel, je bent een lentetype. Hoe zit dat dan precies? Welke type je bent wordt tijdens de kleuranalyse bepaald aan de hand van verschillende factoren, zoals je haarkleur, teint en kleur van de ogen. Stel uit de kleuranalyse blijkt dat jij een lentetype bent, dan worden daar de kleuren bij geadviseerd die jou late stralen. Hoe gaaf is dat dan?!

Workshop kleuradvies iets voor jou?

Een laagdrempelige manier om kennis te maken met een kleuranalyse en zo erachter te komen of je een lentetype of een ander type bent, is een workshop kleuradvies. Tijdens een workshop kleuradvies maak je op een interactieve wijze voor jezelf en voor anderen het typen inzichtelijk. Leuk en nuttig!

http://www.style-by-yvs.nl