5-S Webgids
Banen en opleidingen

Leerzame werkboeken bestellen voor het vak rekenen

Wilt u graag hoogwaardig lesmateriaal aanschaffen voor uw leerlingen en bent u op zoek naar een uitgeverij die beschikt over een groot assortiment aan oefenmateriaal, zoals werkboeken? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt diverse lesstofmodules aan van diverse vakgebieden, zoals natuuronderwijs, aardrijkskunde, rekenen, taal en verkeer. Met het oefenmaterialen leren kinderen op een speelse en uitdagende manier zelfstandig te werken. Ongeacht het niveau waar het kind op presteert: de uitgeverij biedt het juiste lesmateriaal aan voor iedere leerling.

De basisvaardigheden van rekenen

Bent u op zoek naar lesmateriaal, zoals werkboeken, voor het vak rekenen? Ook dan bent u bij Educatieve Uitgeverij Kinheim aangekomen op de juiste website. De werkboeken zijn zeer nauwkeurig samengesteld en bevatten waardevolle lesstof. Met het lesmateriaal gaan de leerlingen aan de slag met puzzels en andere opdrachten en oefeningen waarbij zij de basisvaardigheden van het rekenen onder de knie krijgen. In de werkboeken wordt diverse kennis behandeld, zoals de rekentafels en het rekenen met verschillende eenheden.

Een ruim aanbod aan lesmateriaal

Weet u al precies welke titels u wilt kopen voor u leerlingen? Of bent u zich nog heel erg aan het oriënteren? Op de website heeft u toegang tot het uitgebreide aanbod aan lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen, van de uitgeverij. U kunt zoeken naar een specifieke titel of filters toepassen om uw aanbod te specifiëren. Voor ieder boek is er een aantal voorbeeldpagina’s beschikbaar gesteld, zodat u eenvoudig een impressie krijgt van de inhoud van de werkboeken.

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in het aanschaffen van lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen? Het assortiment van Educatieve Uitgeverij Kinheim is uitgebreid en biedt voor ieder soort leerling het juiste oefenmateriaal. Heeft u vragen over de verschillende titels of over de uitgeverij zelf? Schroom dan niet en neem direct contact op met de medewerkers. Zij zijn u graag van dienst en beantwoorden ongetwijfeld al uw vragen.

https://www.kinheim.com/

Gerelateerde artikelen

De scriptiebegeleiding in Amsterdam sleept je door het laatste jaar heen

Maak je dromen waar met een opleiding tot life coach

Wat doet een budgetcoach?