5-S Webgids
Woning en Tuin

Nooit meer koude voeten

Met goede ISOSEL VLOERISOLATIE heb je nooit meer last van koude voeten. Je hebt er vast wel eens last van, koude voeten. Het is een heel erg vervelend gevoel en is moeilijk om met een deken op te lossen. Vloer isolatie is een goed alternatief voor vloerverwarming, het is namelijk een stuk beter voor het milieu en je portemonnee. Je verbruikt namelijk geen extra gas, voor de verwarming. Met vloerisolatie zorg je ervoor dat je de warmte die je al in je huis hebt beter wordt bewaard. Niet alleen warmere voeten waar ook gewoon heel je huis dat warmer blijft. En het is natuurlijk heel fijn als je er ook energie kosten mee bespaart.

Hoe werkt vloerisolatie?

Met vloerisolatie wordt de onderkant van je vloer bedekt met een soort isolatiemateriaal. Vaak wordt het met een soort een soort thermokussen bedekt, wat heel efficiënt werkt om de warmte binnen te houden. Naast het thermokussen wordt ook een folie gebruikt zodat er geen vocht tussen komt, wat schimmel zou kunnen opleveren. De schimmel kan zorgen voor dat je huis heel vies gaat ruiken door alle bacteriën die zich vinden in het hout en beton. De folie is dus een vereiste als je je vloer wilt laten isoleren. Vloerisolatie kan je dus veel geld besparen en je doet gelijk iets goed voor het milieu.

De hoge gasprijzen

Zeker nu is het het juiste moment om je vloer te laten isoleren. De hoge gasprijzen van dit moment maken het nog aantrekkelijker dan het eigenlijk al was. Mensen hebben nu te maken met ongekende prijzen die ze eigenlijk niet kunnen betalen. Dat is natuurlijk nergens voor nodig, en kan makkelijk opgelost worden door je vloer te laten isoleren. Het zal waarschijnlijk nog een hele tijd duren voordat de prijzen van gas omlaag gaan. Het is dus heel veel weggegooid geld dat je nu betaalt voor je verwarming. Met vloerisolatie, ben je dus minder afhankelijk van externe factoren die jou het leven zuur maken.