5-S Webgids
Image default
Zakelijk

Off market onroerend goed in Bergheim bij Keulen – met E1 makelaarskantoor Sylvia Klein

IA K, Immobilien Agentur Klein, met het hoofdkantoor in Bergheim in het district Rhein-Erft, ongeveer 30 kilometer ten westen van Keulen, is een zakenpartner van E1 International Investment Holding GmbH uit Wiesbaden met een vastgoedfranchise. Het makelaarskantoor Bergheim, beheerd door investeringsmakelaar Sylvia Klein, is één van de meer dan 40 locaties in het hele land waar E1 Holding of kortweg E1 vertegenwoordigd is.

E1 Holding, opgericht medio 2000, onder leiding van CEO Muharrem Erdogdu, is een Duitse dienstverlener die gespecialiseerd is in off market-vastgoed en -beleggingen. Off Market betekent dat vastgoed en investeringen buiten de publieke markt om worden behandeld. Alleen de twee potentiële contractpartijen zijn direct betrokken; in dit geval worden zij persoonlijk benaderd door E1 Immobilienmaklerin Klein uit Bergheim. E1 heeft een lucratieve en exclusieve portefeuille van off market vastgoed en vastgoed in heel Duitsland en internationaal.

Het makelaarskantoor E1 Investments Bergheim biedt zijn klanten een allround service in de spreek- en onderhandelingstalen Duits en Engels. Naast het off market vastgoed in de hele regio van Bergheim tot Keulen, bemiddelen wij ook buitenlands vastgoed.

Investering in Bergheim met off market vastgoedbeleggingen en kapitaalinvesteringen

Tegen het einde van het laatste decennium zijn de vastgoedprijzen in Bergheim licht gedaald. Hier bij E1 Immobilienbüro wordt over het algemeen verwacht dat de prijzen voor koopwoningen zich zullen stabiliseren op het niveau dat nu is bereikt. Aan de andere kant kunnen ze ook weer aanzienlijk aangroeien in voorkeurswijken en woonwijken zoals Quadrath-Ichendorf, Glessen of Oberaussem. De redenen hiervoor zijn zowel nieuwe bouwgronden als nieuwe gebouwen in deze en andere wijken van de bijna 100 km² grote stad met zijn goede 60.000 inwoners.

Als beleggingsobjecten bieden zowel nieuwe gebouwen als gemoderniseerde bestaande objecten een veilig rendement met een goede winst tegen een laag risico. Het makelaarskantoor Bergheim E1 werkt samen met u een investeringsplan uit dat op uw behoeften is afgestemd en precies op uw wensen is afgestemd. Op basis van de E1-portefeuille met de Off Market panden onderzoeken we panden en panden die exclusief en niet openbaar worden aangeboden, d.w.z. op de markt worden gebracht. Op deze manier vinden we de best mogelijke beleggingsobjecten voor Bergheim en omgeving.

Off market yield eigenschappen voor alle beleggersgroepen

Onze E1-portefeuille voor Bergheim is gericht op zowel particuliere als institutionele beleggers uit Duitsland en het buitenland met interesse in rendementsvastgoed in en rond Bergheim. Wij bieden verschillende beleggingsobjecten met verschillende activa aan, afhankelijk van het budget van de betreffende belegger. In het recente verleden hebben we met succes verschillende commerciële en industriële projecten beheerd en uitgevoerd, variërend van 1 miljoen tot 60 miljoen euro.

Mijn focus als E1-makelaar ligt altijd op een duurzame investering in termen van locatie, omvang en type gebruik, inclusief individuele projectontwikkeling. Ik werk serieus en absoluut discreet; zoals gebruikelijk in de vastgoedsector in het algemeen en de off market in het bijzonder.

Heeft u een woning in Bergheim of omgeving en wilt u deze als nieuw project aanbieden, dan kunt u als E1-makelaar contact met ons opnemen. We staan voortdurend in contact met investeerders en beleggersgroepen. E1 Holding in Wiesbaden heeft een van de grootste Duitse netwerken voor beleggers in vastgoedbeleggingen in de drie categorieën particulier, commercieel en institutioneel.

Volledige service voor investeringen en bemiddeling van off market vastgoed

Ik werk al ruim drie decennia in de vastgoedsector. Ik heb mijn klanten en opdrachtgevers als investeerders, vastgoedkopers en -verkopers altijd een volledige service geboden met als doel dat zij zich letterlijk geen zorgen hoeven te maken tussen het eerste overleg en de notariële afspraak. Alle activiteiten worden door mij zelfstandig uitgevoerd. Idealiter eindigt een off market vastgoedcontract met de overdracht van het pand, inclusief een gedetailleerd afsluitprotocol in bestands- en drukvorm.

https://www.e1-holding.com/standort/bergheim/