5-S Webgids
Image default
Winkelen

Online goedkope screens bestellen

Screens zonwering kom je overal wel tegen. Het is dan ook een multifunctionele soort zonwering die bijna overal wel toegepast kan worden. Vanwege het minimalistische design van screens, worden ze op steeds meer plekken ingezet. 

 

Hoewel ze er niet erg sterk uitzien, zijn er zelfs zogeheten zip screens, die zeer sterk zijn en zelfs goed blijven in stormachtige gebieden. Dit komt doordat er bij dit soort screens gebruik wordt gemaakt van extra sterke geleiders. Deze zorgen ervoor dat het screen strak langs het raam blijft, waardoor de wind er geen vat op krijgt! 

 

Waarom online screens bestellen? 

 

De prijzen van screens zijn online goedkoper dan bij een lokaal zonweringbedrijf. Let er wel op, dat dit niet voor niets is! De prijzen die je namelijk bij de meeste webshops ziet, zijn beginprijzen en meestal zonder kosten voor onder andere het monteren. Wanneer je zelf een beetje handig bent, zou dit echter geen enkel probleem moeten zijn. De screens die je namelijk online kunt bestellen, zijn meestal zo dusdanig samengesteld, dat het eenvoudig is om ze te monteren. 

 

Het is dus vooral goedkoper, maar er zijn wel een aantal dingen waar je goed op moet letten. Zo is bij het inmeten bijvoorbeeld erg belangrijk dat dit goed gebeurt. Screens worden namelijk altijd op maat gemaakt en hierdoor is het ook lastig om ze te retourneren indien de maat niet goed is! Houd daar dus rekening mee! 

 

Vind je dit allemaal geen probleem? Dan kun je online zeer voordelig aan dit type zonwering komen en doordat er ook online A-merken verkocht worden, is het over het algemeen niet zo dat je de lage prijzen terug kunt zien in de kwaliteit! 

 

Een screen bestellen stap voor stap

 

Je wilt dus screens bestellen via het internet? Wij laten je stap voor stap zien hoe dit in zijn werk gaat. Met dit lijstje moet het dan ook zeer eenvoudig worden! 

 

Begin met het opmeten: Het opmeten van screens is het belangrijkste. Zorg daarom dat je hier online een goede uitleg over leest, zodat het inmeten gegarandeerd goed gaat! 

 

Een webwinkel uitzoeken: Hoewel het vinden van goedkope screens online geen probleem hoeft te zijn, is er natuurlijk nog wel behoorlijk wat keuze van winkels. Zoek dus met Google een goede webshop en controleer de prijzen en tevens of de prijzen inclusief of exclusief montage zijn. 

 

Controleer of de maat beschikbaar is: Screens kunnen in zowel grote, als kleine maten besteld worden maar er zit natuurlijk wel een grens aan. Controleer of de voor jou benodigde maten beschikbaar zijn. 

 

Kies uit verschillende opties: Een voordeel aan screens bestellen via het internet is dat je een duidelijk overzicht krijg van de aanwezige opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende screens, maar ook uit verschillende soorten bediening en kleuren. 

 

Bestellen: Bij veel webwinkels kun je bestellen met rembours. Met andere woorden, vanwege de vaak relatief grote bedragen, is het mogelijk om te betalen bij levering. Na bestelling, ontvang je binnen enkele weken jouw screens!

 

https://www.screenbestellen.nl