5-S Webgids
Image default
Eten en drinken

Op zoek naar een nieuwe BBQ? Probeer eens een Outdoorchef barbecue

De eerste voorjaarszonnestralen schijnen alweer voorzichtig tussen de grijzen wolken door. Het voorjaar nadert, de temperatuur stijgt en dus staat het barbecue seizoen voor de deur! Nu is het dus tijd om eens te orienteren op het gebieden van barbecues. Grill jij het liefste op houtskool, gas of elektriciteit? Een outdoorchef bbq is voor iedereen en elke gelegenheid de perfecte barbecue. Lees snel verder om meer te weten te komen over de bbq’s van Outdoorchef.

De perfecte bbq voor iedereen

Het allereerst moet je je afvragen welke brandstof je wilt gebruiken voor te barbecueen. Voorheen waren de traditionele houtskool barbecues het meest populair. Nog steeds worden deze houtskool bbq’s veel verkocht omdat dit volgens velen de enige manier is om echt te barbecueen. Het is echter geen geheim dat barbecueen met houtskool of briketten ook veel tijd in beslag neemt voordat de bbq de juiste temperatuur bereikt heeft. Een gasbarbecue daarentegen is sneller warm en je kunt de temperatuur eenvoudig bedienen. Het enige dat je nodig hebt is een gasfles. Daarna kun je de barbecue overal neerzetten waar je wil. Zorg er wel voor dat voldoende gas in de gasfles aanwezig is. Handig is om een reserve gasfles bij de hand te hebben dat je barbecue altijd door kan gaan! Elektrisch barbecueen is ook zeer eenvoudig. Steek simpelweg de stekker in het stopcontact en de barbecue zal direct gaan verwarmen. Het nadeel van een elektrische bbq is dat er altijd stroomvoorziening noodzakelijk is. Welke manier van barbecueen je ook kiest, Outdoorchef heeft het!

Wat is Outdoorchef?

Outdoorchef is een merk barbecue dat bekend staat als top kwaliteit bbq. Vele Outdoorchef barbecues zijn kenmerkend door de ronde kogelvorm. Eenvoud, veelzijdigheid en gevarieerd barbecueen zijn de speerpunten waar Outdoorchef zich op richt. Outdoorchef bbq’s zijn snel in elkaar gezet en ook snel schoongemaakt! Het innovatieve trechtersysteem maakt het mogelijk om verschillende kooktechnieken toe te passen. Zo is het wisselen tussen direct en indirect grillen een fluitje van een cent.

Barbecue voor op de camping

Als je graag op de camping of op een festival je eigen barbecue verzorgd, is het raadzaam een compact en handig mee te nemen model neemt. Ondakse dat deze barbecues een kleiner grilloppvervlakte hebben, kun je hier toch met ongeveer 4 personen goed mee barbecueen. Houdt er rekening mee dat niet overal een barbecue op houtskool of gas toegestaan is. Een barbecue op elektrischiteit is echter wel in bijna alle gevallen toegestaan.

Welke barbecue je ook kiest, met een barbecue van Outdoorchef beleef je een unieke buitenkook ervaring! 

 

https://www.heuts.nl/bbq/alle-bbqs/outdoorchef