5-S Webgids
Image default
Energie

Overstappen naar Delta

Energiedirect, Eneco, easyEnergie, het is maar een zeer kleine greep uit het aanbod van energieleveranciers dat er in Nederland te vinden is. Het is perfect te begrijpen dat je wanneer je wil overstappen, je door dit over aanbod, door het bos de bomen niet meer ziet. Wat zijn nu eigenlijk goede en goedkope energieleveranciers en hoe begin je aan het vergelijken en overstappen van energieleverancier. Hier vind je stap voor stap wat je moet doen om zorgeloos te kunnen genieten van de goedkoopste energie.

 

Stap 1: vergelijk energieleveranciers

 

Om te kunnen besparen op je energiekosten is het belangrijk om de goedkoopste leverancier eruit te kiezen. Daarom moet je dus gaan vergelijken. Neem je slotfactuur van je huidige leverancier erbij en ga vergelijken op basis van de energie die je op een jaar hebt verbruikt. Belangrijk is daarbij om te kijken dat je hetzelfde type meter aanduidt bij de nieuwe leverancier, hetzelfde tarief kiest dat je nu hebt en rekening houdt met eventuele kortingen die je krijgt bij de nieuwe leverancier. Enkel zo kan je een juiste simulatie krijgen van wat je kosten zullen zijn bij de nieuwe leverancier.

 

Stap 2: overstappen naar Delta

 

Wanneer je het aanbod hebt vergeleken zal je waarschijnlijk merken dat Delta een van de goedkoopste aanbieders is op de markt. Het kan dus best zijn dat je de keuze maakt om naar hen over te stappen. Niet alleen hebben zij heel scherpe tarieven, je kan bij hen ook nog eens verschillende diensten afnemen binnen hetzelfde bedrijf. Zo bieden zij niet alleen energie aan maar ook internet, tv en telefonie. Lekker fijn dat je veel voorzieningen onder hetzelfde dak hebt. Bovendien hebben ze een prima service en kan je rekenen op eerlijkheid. Wanneer je voor Delta kiest, dan kies je ook meteen voor een overstap zonder zorgen.

 

Stap 3: opzeggen bij je huidige leverancier

 

Het mooie aan overstappen naar een nieuwe energieleverancier in de tegenwoordige tijd is dat je je helemaal om niets zorgen hoeft te maken. Je hoeft zelfs niet eens zelf je huidige contract bij je huidige leverancier op te zeggen. Je nieuwe leverancier neemt contact op met je huidige en zij zorgen ervoor dat het contract wordt stopgezet. Je krijgt dan je slotfactuur na een tijdje, wanneer je de laatste meterstanden hebt doorgegeven en je stapt meteen automatisch over naar Delta. Lekker gemakkelijk en zorgeloos toch? Dankzij dit artikel weet jij perfect hoe en naar welke leverancier jij moet overstappen!

 

https://123vergelijkers.nl