5-S Webgids
Image default
Huishoudelijk

Geld besparen met een Lemet elektrische boiler.

Geld besparen met Lemet elektrische boiler? Ontdek de ECOWAY serie.

Je wilt de vaste lasten van je woning vanzelfsprekend zo laag mogelijk houden en er zijn een aantal manieren waarop je dat kunt doen. Een daarvan is investeren in een Lemet elektrische boiler. Hierbij heb je de keuze uit verschillende soorten boilers, met onder andere de nieuwe ECOWAY serie. Deze serie is een slimme keuze voor de toekomst, omdat je aanzienlijk minder energie zal verbruiken. Dit resulteert in een lagere energierekening! Hier vind je de voordelen van een boiler in de ECOWAY serie van Lemet.

Dit zijn de voordelen van de ECOWAY serie

Het eerste voordeel is dat de boiler is gemaakt van duurzame materialen: de boiler heeft een polyurethane foam isolatiewand met daar omheen een metalen buitenwand. Hierdoor blijft het water langer opgewarmd en hoeft er dus minder energie gebruikt te worden om het water opnieuw op te warmen. Dit is niet de enige reden waarom deze Lemet elektrische boiler een slimme keuze is. Ook het 2000 Watt verwarmingselement zorgt ervoor dat het sneller opwarmt dan de gemiddelde boiler. Ook dit bespaard flink wat energie.

Hoewel alle boilers van Lemet gemaakt zijn van deze materialen en beschikken over een 2000 Watt verwarmingselement, heeft de ECOWAY serie nog een groot voordeel. De boiler heeft een digitaal display waarmee in het apparaat in dagdelen geprogrammeerd kan worden. Zo kun je aangeven wanneer de boiler moet gaan opwarmen en op welke temperatuur. Hierdoor zijn de boilers in de ECOWAY serie een van de meest energiezuinige boilers die momenteel op de markt zijn. Wat zijn de belangrijkste specificaties van de ECOWAY boilers?

– Energielabel: B
– Opwarmtijd tot 65 graden bij eerste gebruik: 160 min
– Maximale temperatuur: 75 graden
– Maximale werkdruk: 0.6 MPa/ 6 bar
– Netto gewicht: 30 kg
– Diameter boiler: 44 cm
– Hoogte boiler: 93 cm

Meer weten? Kijk eens op de website van ElektrischeBoiler.EU

https://elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler