5-S Webgids
Image default
Zakelijk

Padel rackets, schoenen en tassen

Online Padel Winkel

De online padel winkel waar je al je accesoires en items voor de padel sport kan vinden en vergelijken. Online Padel Winkel werkt samen met diverse Nederlandse winkels van padel en sportkleding, waardoor je altijd de beste prijs krijgt. De meeste mensen denken dat deze kleding en schoenen praktisch hetzelfde zijn als tennisschoenen. Echter is dat zeker niet waar! Lees meer om de verschillen te begrijpen. Het aanbod van Online Padel Winkel kan gesegmenteerd worden in de volgende groepen.

Padel Rackets en merken

Bij Online Padel Winkel tref je onder andere padel rackets. Vaak zijn deze van koolstof en bevatten op het blad gaten in plaats van gespannen snaren. Als je het racket naast een tennisracket legt, zal het je waarschijnlijk opmerken dat een padel racket een stuk dikker is. Ook is het racket in lengte minder lang dan een tennisracket.

Padel rackets worden over het gegroepeerd in drie vormen:

  • Rond;
  • Druppel;
  • Diamant;

Deze vormen hebben ieder een eigen kracht en speelstijl en hebben invloed op de power of controle.

Veel merken die ook in de tenniswereld bekend zijn, zal je binnen de padelwereld vinden. Denk hierbij aan adidas, HEAD, Wilson, Dunlop en veel meer grote namen binnen de sport.

Padel Schoenen en merken

Ook padel schoenen moet je niet door elkaar halen met normale sport- of tennisschoenen. De padelsport vergt namelijk veel draai- en voetenwerk, denk bijvoorbeeld aan squash. Ook de banen en de ondergronden verschillen erg met tennisbanen waardoor de grip op schoenen vaak net anders dient te zijn.

Een padelspeler maak veel sprints en de juiste schoenen maken een groot verschil in het tijdig halen van een bal.

Vergelijk Padel Tassen

Doordat het padel racket compacter is dan een tennisracket voor volwassenen, zal als gevolg de tas een stuk kleiner zijn. Alhoewel padeltassen voor de spontane speler (minder dan één keer per week spelen) niet noodzakelijk is, maakt het makkelijker om alle rackets, grips, schoenen en ballen mee te nemen.

https://onlinepadelwinkel.nl/