5-S Webgids
Image default
Sport

Personal trainer in Veenendaal

Bij FoodFitness in Veenendaal ben ik gestart met personal training. En dat kan ik iedereen van harte aanbevelen! Daar krijg je namelijk de persoonlijke begeleiding waar ook jij waarschijnlijk naar op zoek bent. Ik had als doel om gezond af te gaan vallen. Natuurlijk word ik gemotiveerd door allerlei mensen om mij heen, zo ook mensen die ook aan fitness doen. Maar uiteindelijk is voor jezelf aan de slag gaan in de sportschool toch niet zo geweldig. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een personal trainer in Veenendaal.

FoodFitness

Ik kwam bij FoodFitness terecht, doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een personal trainer. Bij de website van foodfitness.nl viel het mij op dat zij ook heel erg waren gefocust op gezond eten. Bij anderen zag ik vooral dat het echt om het sporten ging. FoodFitness uitte veel meer dat bij hen je complete levensstijl zal veranderen. En precies hier ben ik naar op zoek! Daarom heb ik een afspraak bij hem ingepland om te kunnen bespreken wat mijn doelstellingen zijn en hoe ik die door middel van hun hulp kan gebruiken.

Daar aangekomen zag ik een heel moderne ruimte met allerlei fitnesstoestellen. Ook was er al iemand aan het sporten, uiteraard onder begeleiding van een personal trainer uit Veenendaal. De ruimte waar besprekingen werden gehouden was boven. Daar heb ik verteld wat mijn doelstellingen zijn met betrekking tot het gezonder afvallen. Maar dat ik momenteel met het sporten eigenlijk een stok achter de deur mis. Iemand die mij oppept wanneer dat nodig is. Hij gaf aan mij daar zeker bij te helpen! Maar dat het dan wel zeer belangrijk is dat ik mijn complete levensstijl ga verbeteren. Vooral gericht op het feit dat ik dan gezonder moet gaan eten en drinken.

Inmiddels ben ik een paar trainingen onderweg. En merk ik nu al verschil dat ik fitter begin te worden!