5-S Webgids
Image default
Sport

Bodytec training

Laatst kwam ik de advertentie ‘Klik hier voor bodytec training’ tegen. Toevallig wil ik graag gaan starten met het gezonder afvallen door middel van personal training. En op tv had ik al iets gehoord over bodytec training, dat dat helemaal in is en zeer effectief zal zijn. En zat ik vorige week al op hun website, vanschaikpersonaltraining.nl. Alleen moest ik toen verder zoeken naar iets anders. Maar nu moest ik toch eens de knoop gaan doorhakken. Daarom ben ik direct naar de website gegaan om te kijken of dat ik voor hen ging kiezen.

Bodytec bij Van Schaik Personal Training

In mijn zoektocht naar een sportschool waar ik bodytec training kan volgen, kwam ik dus bij Van Schaik Personal Training uit. Daar las ik op de website dat zij zowel naar mij toe kunnen komen om bij mij op het werk of bij mij thuis de oefeningen te kunnen gaan doen. Maar ik kan ook naar hen toe komen en dan bijvoorbeeld buiten in de natuur aan de slag gaan met het afvallen. Want dat is toch mijn voornamelijke doel; afvallen. En leuke extra dingen die daar dan bij komen is bijvoorbeeld dat je je dan veel fitter voelt! En daardoor krijg je ook veel minder stress, had ik in een artikel gelezen. Echter heb ik contact opgenomen met Van Schaik om te kijken of dat zij dat ook zouden bevestigen. En dat bleek inderdaad het geval te zijn! Vervolgens heb ik daar een stress test afgenomen. Zij hebben daar namelijk een speciaal apparaat voor, die dat precies kan meten. Ik besloot dan ook om daar gebruik van te gaan maken en een afspraak in te plannen.

Naar Van Schaik

Ik ben dan dus ook naar Van Schaik Personal Training toegegaan. En bodytec training is een zeer goede optie om sneller af te vallen.