5-S Webgids
Image default
Auto’s en Motoren

Private lease

Kies de wagen van je dromen dankzij private lease
Een wagen kopen kost heel wat geld, geld dat niet iedereen zomaar ter beschikking heeft. Laat dit echter geen belemmering vormen voor je nieuwe wagen en bekijk de opties van private lease via XLEasy.nl.

Private lease, de voordelen op een rijtje
Dankzij deze formule kan je als particulier kiezen voor de wagen die jij wilt zonder je daar financieel zorgen over te hoeven maken. Je betaalt enkel gedurende de leaseperiode een vast maandelijks bedrag waarvoor je tal van voordelen in de plaats krijgt.

Niet enkel heb je een nieuwe wagen ter beschikking, je kan ook rekenen op diverse diensten die hierin inbegrepen zijn en dus niet meer voor extra kosten kunnen zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud, pechhulp, een vervangende auto en verschillende mogelijke verzekeringsopties. We hoeven je er niet van te overtuigen dat dit een mooie extra is waardoor je met een gerust gemoed kan genieten van je nieuwe wagen zonder je zorgen te moeten maken over de financiële kant van de zaak.

Private lease via XLEasy, een slimme zet
De eerste stap is het kiezen van je wagen. Je kan deze volledig online configureren naar jouw smaak en wensen. Vervolgens gaan we samen met jou alle gegevens en documenten verzamelen die nodig zijn voor jou private lease aanvraag. Hierin wordt vooral gekeken naar jouw financiële draagkracht gekoppeld aan de wagen die jij gekozen hebt. Is er een goedkeuring, dan wordt het tijd om het contract op te stellen en te ondertekenen. Het contract wordt volledig met jou doorgenomen zodat alles duidelijk is en je krijgt bovendien nog een herroepingsrecht van 14 dagen.

Heb je je favoriete auto gekozen? Is de aanvraag vervolgens ingediend en goedgekeurd? Dan is het nu aan jou om te genieten van vele aangename en vooral veilige kilometers met de auto van je dromen.