5-S Webgids
Image default
Aanbiedingen

Robotisering in contact met klanten

Vanuit je organisatie is het belangrijk dat je het contact met de klant onderhoudt. Je kunt hierdoor namelijk een klant binnenhalen of service bieden nadat een klant een product heeft gekocht. Het is van belang dat je je klant altijd kunt informeren over aanvullende producten of je kunt bijvoorbeeld een upsell genereren, waardoor je omzet verhoogd wordt. Dit klantencontact kun je natuurlijk zelf doen, maar het wordt makkelijker gemaakt door robotisering. Dit scheelt je veel werktijd. Wil je meer weten over robotisering in klantcontact? Lees dan snel verder!

Wat is robotisering?

Met Robotisering, ook wel Robotic Process Automation (RPA), worden verschillende werkzaamheden in een bedrijf geautomatiseerd, waardoor er veel tijd over blijft voor andere werkzaamheden die wel door mensen gedaan moeten worden. RPA is dus erg belangrijk geworden.

De mogelijkheden van Robot Process Automation

Robotisering brengt veel voordelen met zich mee. Het vervangt namelijk veel werkzaamheden, waardoor er meer focus gelegd kan worden op andere taken. Ook is RPA veel sneller dan mensen zelf. Hierdoor kunnen er ook meer taken worden uitgevoerd door de robot. Nog een voordeel is dat Robots veel preciezer zijn dan mensen, en zullen dan ook geen fouten maken. Een mens kan nog weleens een foutje over het hoofd zien. Daarnaast zijn robots opnieuw te gebruiken en kunnen ze gekoppeld worden met andere robots. Op deze manier hoef je nooit meer iemand in je bedrijf de antwoorden naar de klant zelf te laten typen en houd je meer tijd over voor belangrijke taken in het bedrijf.

Deze is partij is geschikt voor Robot Process Automation

Wanneer je opzoek bent naar een specialist op het gebied van Robotic Process Automation, dan ben je bij Pegamento op het juiste adres. Dit bedrijf heeft alle kennis over RPA van klantcontact en helpt je graag met de realisering van de software in jouw bedrijf of organisatie. Wil je meer informatie over RPA, of wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Download dan de whitepaper van de website van Pegamento. Heb je na het lezen van de whitepaper nog meer vragen? De specialisten van Pegamento beantwoorden graag je vragen via de telefoon of via de mail

 

https://www.pegamento.nl/