5-S Webgids
Image default
Auto’s en Motoren

Uw auto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk

Heeft u een kapotte auto, een auto die reeds is afgekeurd of een auto die rijp is voor de sloop? Auto inkoop Utrecht koopt in dat geval graag uw oude auto in, zodat u extra geld heeft om een nieuwe te kopen. In dit artikel bespreken wij de verschillende diensten van auto inkoop Utrecht.

Altijd een eerlijke prijs

Natuurlijk wilt u een eerlijke prijs voor uw auto hebben. Wij proberen altijd een zo eerlijk mogelijke prijs te bieden, zodat u niet het gevoel heeft dat u wordt afgezet. Of dat wij misbruik maken van het feit dat u nergens anders met uw auto heen kunt en dan maar een zeer laag bedrag gaan bieden. We behandelen onze klanten met respect en bieden altijd een eerlijke prijs. Natuurlijk heeft u zelf de keuze of u daarmee akkoord gaat, maar u kunt ervan zijn verzekerd dat wij geen gigantische lage bedragen zullen bieden.

Direct geld

Veel bedrijven die auto’s inkopen die geven nog niet gelijk geld. Wij doen dit wel, zodat alles gelijk goed is afgehandeld en u niet achter uw geld aan hoeft. U hebt zelf de keuze als het gaat om hoe u het liefst het geld wilt ontvangen. Wij kunnen u het geld contant geven, maar u heeft ook de mogelijkheid om het op uw bankrekening te ontvangen.

Snel een bod ontvangen

U wilt ongetwijfeld snel weten wat wij voor uw auto bieden. Zodat u uw auto snel kunt verkopen, of het bod juist te laag vindt en elders gaat zoeken om uw auto te verkopen. Wij hebben een speciale Whatsapp-service. Hier kunt u de noodzakelijke gegevens van uw auto invullen en vervolgens ontvangt u zeer snel een bod op uw auto. U hoeft dus niet lang in spanning te wachten.

Gratis ophaalservice

Bij ons profiteert u ook van een gratis ophaalservice. Voor veel mensen die hun auto willen verkopen is het een groot probleem: hoe zorg ik ervoor dat mijn kapotte auto op de juiste plaats komt? Bij ons hoeft u daar geen kopzorgen over te hebben. Wij hebben namelijk een gratis ophaalservice waar u van kunt profiteren. U kunt zelf de tijd en plaats aangeven. Nadat u akkoord bent gegaan met een bod, staan wij dan bij u op de stoep.

Bedrijfsauto’s en particuliere auto

Het maakt ons niet uit of er sprake is van een bedrijfsauto of een particuliere auto. Beide auto’s kopen wij namelijk in. Ook kopen wij elk type auto in. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw wagenpark voor uw bedrijf? Dan doen wij een eerlijk bod op uw huidige auto’s. Maar bijvoorbeeld ook wanneer een auto is afgeschreven of wanneer er iets anders mee aan de hand is. Voor bedrijfsauto’s en particuliere auto’s bent u bij ons dus op de juiste plaats.